O doctoriță din Petroșani, ucisă chiar în cabinet de iubitul venit din Irlanda

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

În cartierul Aeroport din Petroșani, o doctoriță veterinară, Laura, a fost omorâtă de fostul ei iubit, Robert Ștefan. Incidentul a avut loc la cabinetul medicului veterinar, unde Robert, refuzând despărțirea, a recurs la acte extreme de violență. După fapta oribilă, el a încercat să se sinucidă și a fost găsit de poliție cu răni superficiale. Robert este acum sub investigație pentru omor, evenimentul declanșând un val de emoție în comunitate.

Laura a fost omorâtă de iubitul ei, care a încercat să se sinucidă

În cartierul Aeroport, comunitatea a fost zguduită de un act de violență cumplit. Laura, o tânără doctoriță dedicată muncii sale, a fost ucisă în mod brutal de fostul ei iubit, Robert Ștefan. Tragedia s-a desfășurat la locul de muncă al Laurei, un cabinet veterinar unde a slujit cu pasiune comunitatea.

Robert, în vârstă de 30 de ani și originar din Petroșani, se întorsese recent din Irlanda și a mers la cabinetul Laurei pentru a discuta despre relația lor. Confruntată cu cererile persistente ale lui Robert, Laura a refuzat reluarea relației.

În fața refuzului, Robert a reacționat cu o violență extremă, strangulând-o pe Laura până la moarte. După comiterea faptei, cuprins de remușcări, a apelat o rudă din Irlanda, mărturisindu-și crima.

Alertată de o mătușă a lui Robert, poliția din Petroșani a intervenit rapid la locul incidentului. L-au găsit pe Robert rănit, cu o funie în jurul gâtului, într-o stare de semi-conștiență.

Un pompier curajos a intervenit prompt, salvându-l de la moarte. Există suspiciuni că Robert ar fi consumat substanțe interzise înainte de a comite crima, o ipoteză ce urmează să fie confirmată de medicii legiști.

Robert Ștefan a încercat să se omoare, după ce a realizat ce a făcut

După ce a fost tratat pentru rănile sale la Spitalul de Urgență din Petroșani, Robert a fost reținut de poliție. Refuzând internarea, el a fost transferat în arestul IPJ Hunedoara, unde este investigat pentru omor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara conduc ancheta, încercând să stabilească toate circumstanțele acestui act de violență șocant, scrie mesagerulhunedorean.ro.

Comunitatea locală, șocată și îndurerată, își exprimă tristețea și sprijinul pentru familia și prietenii Laurei. Acest incident tragic subliniază problemele legate de violența domestică și necesitatea unei intervenții rapide și eficiente în astfel de situații.

Experții în domeniul sănătății mintale și al violenței domestice subliniază importanța recunoașterii semnelor timpurii de comportament abuziv și a sprijinului comunitar pentru victime. Acest caz tragic reprezintă un apel dureros pentru conștientizarea și prevenirea violenței domestice.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine