Mirela Vaida, în lacrimi, după ce a fost atacată în direct de o femeie cu un bolovan. Prima reacție a prezentatoarei Antena 1

1 minut
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net
article img
  • Mirela Vaida a avut prima reactie dupa ce o femeie necunoscuta a atacat-o in platoul emisiunii.<br>
  • Vedeta Acces Direct a inceput sa planga si a declarat ca se teme pentru viata ei. Prima reactie a prezentatoarei tv a facut deliciul internetului.

Mirela Vaida, in lacrimi. Prima reactie dupa ce a fost atacata cu un bolovan

Momentul in care moderatoarea tv a fost atacata in direct, in timp ce prezenta desfasuratorul emisiunii Acces Direct a fost surprins de camerele de luat vederi. Dupa ce a fost atacata, vedeta a facut o serie de marturii prin care a mentionat ca ii este frica pentru viata ei, pentru ca ar fi primit amenintari cu moartea de la mai multe persoane.

Una dintre femeile care o ameninta cel mai des ar fi Mirabela Serban, cunoscuta drept criminala de la metrou.

„Ne-am intors în direct. Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari sa imi revin. Am fost atacata fix in momentul in care am intrat in direct. dupa cum vedeti avem platoul spart. Nu stim cine este doamna, a intrat dezbracata fix in momentul in care eu am iesit pe porti, deci a facut firul acestui atac foarte bine şi tip „sa imi dai banii”.

M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este aceasă doamnă. Am chemat politia, am luat un calciu sa pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete. Îmi este frică pentru viaţa mea.

Am fost ameninţată de Magdalena Serban, criminala de la metrou, care mă amenintă cu moartea. Am înţeles că este în inchisoare înca”, a declarat Mirela Vaida în direct, după ce a fost atacata in direct, la Antena 1.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine