Kanye West își sexualizează soția pe social media. Apariția cel puțin bizară a Biancăi Censori

2 minute
Publicat:
Autor: Alexandra Marin

Bianca Censori, soția celebrului rapper Kanye West, nu este străină de controverse și ținute îndrăznețe. Ultima ei apariție, în care apare purtând doar o haină de ploaie fără nimic pe dedesubt, a declanșat un val de critici. Ținute sportive îndrăznețe și momente scandaloase în public, cuplul Kanye și Bianca continuă să stârnească controverse.

Recent, Bianca Censori a fost surprinsă purtând o haină de ploaie la un studio de muzică din Los Angeles, fără absolut nimic pe dedesubt. Cu cizme negre înalte până la genunchi și un poncho care îi acoperea doar parțial zona superioară, apariția ei a fost percepută ca fiind scandalos de îndrăzneață și chiar indecentă de către mulți fani. Imaginea o puteți vedea pe Dailymail.co.uk.

Pe platformele de socializare, reacțiile nu au întârziat să apară, unii utilizatori exprimându-și dezaprobarea față de alegerea vestimentară a Biancăi. Unii au considerat ținuta sa drept "indecență", în timp ce alții au pus la îndoială decizia cuplului, întrebând retoric, "Ce este în neregulă cu acest cuplu?"

Kanye este acuzat că își sexualizează soția

Aceasta nu este prima oară când ținuta Biancăi Censori a stârnit reacții puternice. De la momente îndrăznețe în orașele italiene, până la acuzații de act sexual lasciv pe o barcă la Veneția, cuplul Kanye-Bianca a fost în centrul atenției și în trecut. Localnicii din Italia i-au declarat "interziși", iar comportamentul lor a declanșat chiar o anchetă a poliției.

Îngrijorările cu privire la influența lui Kanye asupra soției sale au fost aduse în discuție în repetate rânduri. Prietenii Biancăi susțin că soția artistului s-a schimbat foarte mult de când are o relație cu acesta, care o influențează negativ.

Bianca Censori, pozată de Kanye 

În ultimele luni, restricțiile impuse asupra utilizării rețelelor sociale și aparițiile sale vestimentare îndrăznețe au alimentat speculațiile despre un posibil control excesiv din partea lui Kanye. De asemenea, rapperul a postat mai multe imagini cu bruneta în ipostaze indecente, aproape goală, cu părțile intime la vedere.

Bianca, cunoscută pentru personalitatea ei puternică, pare să se fi schimbat sub influența rapperului. De la ținute bizare în orașele italiene la postări provocatoare pe Instagram, transformarea sa a fost vizibilă. Kanye a postat imagini revelatoare ale soției sale pe platforma de socializare, susținând că „fără pantaloni acesta”. Aceste acțiuni par să contrazică critica anterioară a rapperului la adresa fostei sale soții, Kim Kardashian, pentru „excesul de sexualizare”.

Așadar, apariția recentă a soției lui Kanye West nu face decât să adauge un nou episod la lista lungă a momentelor scandaloase și controversate ale cuplului.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine