Gina Pistol, imagine emoționantă cu fetița ei pe Instagram

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Gina Pistol se mândrește cu fiica ei pe Instagram. Vedeta nu i-a dezvăluit încă fața micuței, dat fiind faptul că este mult prea mică, dar și pentru a menține curiozitatea celor din jur.

article img

Gina Pistol și Smiley. Sursa foto: B1.ro

Gina Pistol, imagine cu fiica ei pe Instagram

Prezentatoarea emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, de la Antena 1, a devenit mamă într-un moment al vieții în care nu se mai aștepta ca acest lucru să se întâmple. Iată că vedeta tv privește acum cu alți ochi totul și se bucură de faptul că este o femeie cu adevărat împlinită, mai ales că are și un partener pe măsură, pe Smiley.

Și pentru că are peste un milion de urmăritori pe Instagram, Gina Pistol are contracte cu diferite firme, cele mai multe, în ultima perioadă, pe partea de parenting, mai exact primește multe produse pentru bebeluși pentru a le testa și cărora le face publicitate.

Prezentatoarea tv a primit în dar un baby nest, dar și câteva accesorii pentru micuța ei fetiță, motiv pentru care le-a postat pe Instagram. Bucuria fanilor a venit după ce vedeta a postat o poză în care apare și Josephine Ana Maria, însă fără să i se vadă chipul.

Gina a pus în locul feței o bulină pe care scrie „You are so loved/ Ești atât de iubită”. Imaginea a strâns peste 70 de mii de aprecieri în doar 8 ore, ceea ce înseamnă că fanii își doresc cu nerăbdare să o vadă pe fetița celor două vedete.

article img

Micuța Josephine a apărut pe rețelele de socializare. Ce e drept, cu fața acoperită

Gina Pistol a născut pe 9 Martie

Prezentatoarea Antena 1 a născut-o pe Josephine Ana Maria cu greutatea de 3,2 kg și 51 cm lungime, pe 9 Martie 2021. Anul pandemiei a fost cu folos pentru celebrul cuplu, căci Gina Pistol a rămas pentru prima dată însărcinată.

Deși medicii i-au spus că sunt șanse slabe ca ea să rămână gravidă și că visul de a deveni mamă este aproape rupt de realitate, în viața blondei s-a produs o minune. Gina Pistol și Smiley sunt de aproape 5 ani împreună, timp în care au avut o relație discretă și fără mare tam tam. Cei doi s-au afișat mai mult împreună în ultimul an, chiar înainte ca vedeta să rămână însărcinată.

Gina și Smiley au relație foarte bună, se completează și se respectă, după cum chiar ea a declarat.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine