Cătălin Măruță, în mașina viitorului: „Dacă plouă te poți electrocuta?”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Volvo aduce o nouă viziune asupra viitorului automobilelor electrice cu lansarea modelului lor crossover C40 Recharge. Cu un design atractiv, performanțe impresionante și tehnologie de vârf, compania promite să aducă o experiență de conducere de neegalat. Cătălin Măruță a testat noul Volvo C40 Recharge într-un drum de weekend la Brașov. De altfel, el a răspuns și la întrebările oamenilor după ce și-a spus experiența pe Instagram. Noul automobil electric, considerat și mașina viitorului, emite zero emisii de carbon.

Andra și Măruță au făcut o plimbare la Brașov cu noua mașină Volvo test drive
1 / 3

Cătălin Măruță a testat noul Volvo C40 Recharge, împreună cu familia sa, Andra și cei doi copii, într-un weekend la Brașov. De la plecarea din Capitală și până la Brașov, dar și drumul de întoarcere, prezentatorul PRO TV a descris experiența sa la drum cu mașina electrică.

Cătălin Măruță a primit foarte multe întrebări de la fani în ceea ce privește noul Volvo, însă două dintre cele mai mari curiozități ale oamenilor au fost legate de posibilitatea de a se curenta sau dacă bateria se termină din cauza folosirii ștergătoarelor. Pe TikTok Actualitate.net puteți vedea și videoul cu prezentatorul TV, postat, inițial, pe story Instagram. Răspunsurile le găsiți în videoul de mai jos.

@actualitate.net

Cătălin Măruță, test drive prin Brașov cu un Volvo C40 Recharge pur electric: „Dacă plouă te poți electrocuta?”. „Dacă dai din ștergătoare rămâi fără baterie?”. Știrea integrală, dar și toate informațiile despe mașina cu care vedeta PRO TV a făcut un drum de weekend în Brasov le găsiți pe Actualitate.net, unde povstim și despre întreaga experiență, dar și detalii tehnice despre noua mașină electrică de la Volvo. Voi ați testat o mașină electrică până acum? Ce părere aveți despre automobilele electrice? Sunt mașini cu emisii zero - propulsate de un motor electric, cu alimentare de la o sursă de electricitate, de regulă cu o baterie de vehicul electric sau supercondensator.

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net

Caracteristici Volvo C40 Recharge

Acest crossover electric impresionează din multiple puncte de vedere. O autonomie electrică impresionantă de până la 507 km îl plasează în fruntea competiției, făcându-l ideal pentru călătorii lungi. Cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 4.7 secunde și o putere de 408 cai putere, C40 Recharge oferă performanțe impresionante.

Un aspect deosebit al noului C40 Recharge este angajamentul său față de mediu. Interiorul său este complet lipsit de piele naturală, oferind o opțiune prietenoasă cu mediul pentru cei care doresc un interior de lux fără a compromite principiile ecologice. Designul contemporan aduce un plus de eleganță și modernitate.

Una dintre cele mai mari inovații ale acestui model este integrarea Google. Cu Google Maps, puteți obține informații în timp real despre trafic și direcții de navigație. Google Assistant vă permite să controlați funcțiile mașinii cu comenzi vocale, fără a vă lua mâinile de pe volan. Cu Google Play integrat, veți avea acces la aplicații și servicii care vă fac fiecare călătorie mai plăcută și mai confortabilă.

Noul C40 Recharge vine cu actualizări automate over-the-air, ceea ce înseamnă că mașina se îmbunătățește în timp și este întotdeauna actualizată. Acest lucru asigură că veți avea mereu cele mai noi funcționalități și caracteristici.

C40 Recharge vine echipat cu o serie de caracteristici de siguranță avansate, cum ar fi sistemul de asistență la parcare cu vedere la 360°, alerta de trafic Cross Traffic Alert cu frânare automată și sistemul Blind Spot Information System (BLIS), care asistă la schimbarea benzii de circulație.

Protejarea Mediului

În plus față de interiorul eco-friendly, Volvo se preocupă și de protejarea mediului înconjurător. Modelul C40 Recharge are zero emisii de eșapament, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului.

Cu toate aceste caracteristici deosebite, noul Volvo C40 Recharge reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care doresc o mașină electrică cu performanțe impresionante, tehnologie de vârf și un angajament față de mediu. Cu autonomia sa mare, interiorul eco-friendly și tehnologia Google integrată, acesta este un pas important către viitorul auto-mobil electric. Mai multe caracteristici găsiți pe site-ul volvocars.com.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine