Boală gravă la inimă de care suferă Radu Almășan de la Bosquito. Ce i-au interzis medicii complet

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Radu Almășan (43 de ani),  solistul trupei „Bosquito”, suferă de o boală gravă la inimă. Problemele de sănătate de care suferă artistul au fost o surpriză. Cântărețul a fost invitat în podcastul „Vreau să știu”, moderat de Cătălin Oprișan, unde a mărturisit că a descoperit că are probleme cu inima. Medicii i-au făcut și o listă cu lucruri pe care Radu Almășan nu are voie să le facă, după ce au depistat boala la inimă la un control.

Radu Almășan a fost unul dintre cei mai curtați bărbați din România
  • Radu Almășan suferă de o boală grav la inimă
  • Medicii i-au spus lui Radu Almășan că nu are voie să facă efort
  • Radu Almășan de la „Bosquito” urmează un tratament pentru boala la inimă de care suferă. Artistul are probleme de sănătate.

Radu Almășan a anunțat cu zâmbetul pe buze că suferă de o boală la inimă

Solistul trupei „Bosquito” nu a dat detalii despre boala la inimă de care suferă, însă a menționat că a fost șocat atunci când a primit diagnosticul. Radu Almășan nu mai are voie să facă efort, implicit sport, astfel că situația nu este una tocmai una fericită pentru cântăreț, mai ales că se luptă de câțiva ani cu kilogramele în plus.

Radu Almășan a declarat în ultimul podcast în care a fost că există tratamente care îi pot ține boala de la inimă sub control. Problemele de sănătate cu care se coonfruntă cântărețul de la „Bosquito” sunt depistate recent.

„Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă.”, a declarat Radu Almășan în podcastul lui Cătălin Oprișan, menționând și faptul că nu are voie să facă mișcare intensivă.

Radu Almășan a încercat să slăbească, însă fără succes. În ultimii ani, kilogramele în plus au devenit o problemă pentru artist, însă nu din punct de vedere estetic, ci pentru că nu se simțea bine. Cântărețul a fost la medic și a mai descoperit și această problemă la inimă.

Radu Almășan este într-o situație nu tocmai plăcută, mai ales că în cazul bolilor de inimă, greutatea poate fi un factor care afectează organele.

Am ținut  800 de diete încă de când eram foarte tânăr și foarte slab, pentru că am avut predispoziția aceasta de copil și nu știu exact de ce este așa metabolismul meu, dar asta e.”,a declarat Radu Almășan, într-un alt interviu în care a vorbit despre problemele sale de sănătate și despre lupta cu kilogramele în plus.

Radu Almășan s-a resemnat și nu se mai gândește la aspectul lui fizic, ci la sănătatea sa. Problemele de sănătate pe care liderul trupei „Bosquito” le are l-au făcut să realizeze că exteriorul nu este atât de important, ci sănătatea.

În urmă cu ceva timp, artistul s-a plâns de metnalitatea românească, în care oamenii râd sau arată cu degetul spre cei care care suferă schimbări fizice, lucruri care în străinătate nu se întâmplă sau nu le-a întâlnit/trăit.

Radu Almășan a vorbit, însă, în cadrul interviului și despre lucrui mai vesele, cum ar fi concertul pe care urmează să-l susțină la Sala Palatului.

„Pe 14 februarie avem tradiționalul concert de la Sala Palatului. Logica din spatele zilei de 14 februarie nu este pentru că e Ziua Îndrăgostiților, ci pentru că noi ne-am format pe 14 februarie 2000.”, a spus solistul trupei „Bosquito”.
Dacă vreți să luați parte din nebunia „Bosquito” de pe 14 februarie, click pe imagine pentru a intra pe site-ul iabilet.ro, unde vă puteți achiziționa biletele la concert.

Radu Almășan, un brașovean care a făcut istorie în muzică

Radu Almășan a început cariera de cântăreț solo în 1997, cu albumul „Fără adaos comercial”, iar în 1999 înființează trupa „Bosquito”, cu care lansează un album de succes în 2000.

Radu Almășan este un muzician, compozitor și vocalist român, cel mai bine cunoscut ca liderul și vocalistul trupei de rock „Bosquito”. Trupa Bosquito a fost înființată în anul 1999, în Brașov, România, orașul natal al cântărețului.

Radu Almășan a fost forța creatoare din spatele trupei încă de la început, contribuind semnificativ la stilul muzical unic al trupei, care combină rock-ul cu elemente de muzică balcanică, latino, jazz și chiar muzică clasică.

De-a lungul carierei, „Bosquito” a câștigat popularitate atât în România, cât și în alte țări, lansând mai multe albume de succes și single-uri care au devenit hituri.

Radu Almășan, prin talentul său muzical și charisma scenică, a jucat un rol important în succesul trupei.

„Bosquito” este cunoscută pentru energia sa live și pentru abilitatea de a conecta cu publicul printr-un amestec vibrant de genuri muzicale.

Radu Almășan a locuit o perioadă bună de timp în Los Angeles, după patru albume de succes cu trupa „Bosquito”. În Statele Unite, artistul unde a format trupa Madame Hooligan cu care în 2008 a lansat albumul Antiheroes.

Din 2010, Radu Almășan, împreună cu trupa „Bosquito”, a revenit în țară, unde au lansat mai multe piese care se regăsesc pe albumele „Babylon” 2014 și „Sus 2019.

„Bosquito” are în repertoriul său o varietate de melodii care au devenit extrem de populare și apreciate de public. Iată câteva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei „Bosquito”:

  • "Pepita" - O melodie care combină ritmuri latino cu elemente de rock, devenind rapid un hit.
  • "Hopa Hopa" - Cunoscută pentru energia sa și influențele balcanice, aceasta piesă este adesea un punct culminant în concertele live ale trupei.
  • "Bosquito" - Melodia care împarte numele cu trupa, este o combinație rock cu influențe diverse.
  • "Două Mâini" - O baladă emoționantă care a cucerit inimile multor ascultători prin versurile sale profunde și melodia sa captivantă.
  • "Asa sunt eu" - Această piesă arată versatilitatea stilului muzical al trupei, fiind o combinație de rock și elemente de muzică românească tradițională.
  • "Pas cu pas" - Un alt hit al trupei, care se remarcă prin mesajul său optimist și melodia pe care o fredonezi continuu de la momentul ascultării.

Piesele lansate de trupa „Bosquito” ilustrează diversitatea stilistică, dar și abordarea diferitelor genuri muzicale combinate, creând un sunet distinctiv care i-a făcut cunoscuți și apreciați de publicul larg.

„Am depășit numărul de concerte dintr-un an, adică peste 100, în 2023, iar 2024 arată și mai rău. Sau mai bine. Începem concertele cu 14 februarie. La finalul anului ne lasă bateriile, mulți am fost pelcați. Eu, personal, am fost în Brazilia. Și colegii mei au fost plecați, în state, Franța, în Madeira, Grecia, Dubai.”, a mai spus Radu Almășan în podcastul lui Cătălin Oprișan.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine