Unde se țin cele mai tari petreceri de pe litoral, pe 30 aprilie și 1 Mai

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Cu mic, cu mare, turiștii încă mai sunt așteptați pe litoral în proporție destul de mare. Corina Martin, secretarul general al Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România, a declarat, la începutul săptămânii, că weekend-ul de 1 Mai va fi unul plin de petrecăreți. În jur de 75.000 de oameni se estimează a fi prezenți pe litoral. Iată unde se țin cele mai tari petreceri în stațiunile de la malul mării.

Sursa foto: unsplash.com/@wellsbaum

A trecut Paștele, iar vacanța de 1 Mai i-a prins pe români într-un weekend prelungit. Așa că, începând cu ziua de vineri, turiștii au dat bir cu fugiții la mare, ca să mai scape de muncă, să se mai relaxeze și să mai simtă și alte vibrații. Unele unele sonore și cu energie bună!

Sunt multe locuri pe litoral în care se țin petreceri de maximă audiență. Așa că vi le prezentăm pe cele mai tari: iată unde se țin cele mai tari petreceri de la malul mării.

Petreceri în zona de Nord  - Mamaia

Sunwaves 30 este una dintre cele mai așteptate petreceri de pe litoral, a început pe 27 aprilie și se termină pe 3 mai. Așa că distracția e în toi pe plaja Crazy din Mamaia. Cu ce vă desfătați? Muzică electronică, mulți DJ din afară, dar și din România. Tineretul e în floare la acest party prelungit în vacanța de 1 Mai.

Clubul Loft organizează petreceri pe cinste pe 29 -30 aprilie. Probabil se va ține un party și pe 1 Mai, dar este privat party, adică e destinat celor care au plătit un bilet special pentru această petrecere.

În Mamaia, pe plaja Enigma,  în perioada 27 aprilie - 1 mai, are loc "Festival du bonheur pour le gourmands", cu intrarea liberă.

„Gastronomie savuroasă şi Muzică - Reţetă de Succes! Intrarea este liberă! Muzică bună, ofertă variată de băuturi, activităţi interactive, zone de relaxare şi de luat masa, locuri de joacă special amenajate.”, spun organizatorii într-un comunicat de presă.

Petrecere de 1 Mai la Costinești

La Costinești are loc petrecerea Beach Please, festival de muzică devenit tot mai popular. Dacă nu mai găsiți locuri libere prin Mamaia, căutați în Costinești, cândva stațiunea destinată tinerilor.

Mai avem și Rock Fest, început pe 28, cu finalizare pe 30 aprilie, tot la Costinești, tot pe litoral: „May, Be Rock Fest”. Simțiți vibrația muzicii rock, atmosfera de vis, căci din Vama Veche, rockerii s-au transferat și pe la Costinești. Nu de alta, dar Vama Veche începe să semene din ce în ce mai mult cu Mamaia. O zonă de fiță și scumpă.  Bilete găsiți aici - iabilet.ro, scrie funckytravel.ro.

Vama Veche, noua Mamaia de pe litoralul românesc

Trebuie spus că la Vama Veche totul este ocupat de 1 Mai. Slabe șanse să mai găsești liberă vreo cazare, deși nu prea mai există baruri pe plajă, așa că petrecerile s-au mutat mai pe lângă ... plajă. În Vamă sunt așteptați în jur de 7.000 - 8.000 de turişti.

Se dau petreceri la Stuf, Expirat și alte locații deja consacrate. Vedeți aici cazări, dacă mai găsiți ceva, doar că nu prea mai sunt. Poate mai aveți noroc acum, pe ultima sută de metri. Pe litorarulromânesc.ro găsiți oferte, chiar și reducere, dacă și căutați bine și aveți răbdare să navigați pe site.

La Constanța sunt petreceri cu intrare liberă

Pe plaja Reyna se desfășoară "Grill Fest", între 29 aprilie şi 1 mai, iar intrarea este gratuită. Dacă aveți chef de experiențe culinare inedite, aici veți găsi cei mai talentați chefi, care se vor întrece în delicatese pe bază de carne, iar atmosfera va fi întreținută de Spike şi DJ Project , Carla's Dreams, Manuel Riva şi Partydul Kiss FM, Smiley şi AlbWho. Peste 20 de chefi barbecue - Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Goran Milosevici, Mao, Smokereală, D'ale Porcului, Frăţia Ceaunelor

Autoritățile s-au asigurat că petrecerile de la malul mării vor fi unele liniștite, așa că 200 de polițiști patrulează între stațiuni și 100 de jandarmi fac razie printre cluburi, plus şase experţi de la Centrul de Prevenire Antidrog.

Cum o să fie vremea vedeți live, dar, vorba aia, fie vremea cât de rea, tot mă duc pe plaja mea. Salutare, vă așteptăm cu poze.

Poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine