Ion Dichiseanu, în stare gravă la Terapie Intensivă: „ Să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către tata”

1 februarie 2021   Monden

Ion Dichiseanu se află de câteva zile în stare gravă la spital. Îndrăgitul actor este pentru a doua oară internat, la interval de câteva săptămâni distanță.

article img
Ion Dicihiseanu se află din nou la spital. Sursa foto: Facebook

În vârstă de 87 de ani, cineastul a reușit să treacă și peste lupta cu infecția COVID-19, însă problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

Ioana Dicihiseanu, fiica marelui actor, le-a mulțumit admiratorilor acestuia pentru grija pe care i-o poartă și le-a cerut să se roage pentru el. De asemenea, tânăra cântăreață a menționat că actorul nu se află în spital din cauza coronavirus.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu Sars-Cov-2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun.

Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că, vă rog, să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a anunțat Ioana Dichiseanu pe pagina personală de Facebook.

Ion Dicihiseanu, la Terapie Intensivă din cauza problemelor cardiace

Actorul din generația veche a fost transportat de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău și a fost apelat serviciul 112. Actorul a fost dus la Spitalul Floreasca, la Terapie Intensivă, starea lui fiind una gravă. 

Acesta a fost internat în spital la câteva săptămâni după ce a fost internat pentru COVID-19. Virusul i-a afectat plămânii și a suferit o pneumonie care i-a pus viața în pericol. Organismul actorului este slăbit, motiv pentru care a avut un pușeu cardiac pentru care s-a necesitat intervenția cadrelor medicale.

Ion Dichiseanu, viață de familie împlinită

Ion Dichiseanu (87 de ani) a fost căsătorit cu Simona Florescu, acum în vârstă de 52 de ani. Cei doi s-au îndrăgostit în 1985, la un concurs de interpretare unde artista participase. Deși e o diferență de 25 de ani între cei doi, iată că artiștii au rămas împreună 22 de ani, iar în urma relației lor de iubire a apărut Ioana Dichiseanu.

Dichi, așa cum mai este alintat celebrul actor, a rămas în relații de prietenie cu fosta soție, iar de când a devenit bunic este în culmea fericirii.

Ioana Dichiseanu, fiica actorului, a devenit mamă pentru prima dată în 2016. Ea este căsătorită cu jurnalistul Adrian Artene.