Emily Burghelea are un abdomen cu pătrățele la aproape 2 luni de când a născut!

31 mai 2021   Monden

Emily Burghelea a postat pe Instagram imagini cu abdomenul plat, cu pătrățele, după ce a eliminat grăsimea adunată în timpul sarcinii. Fosta concurentă „Bravo, ai Stil” arată senzațional și și-a revenit spectaculos după ce a devenit pentru prima dată mamă.

article img
Emily Burghelea. Sursa foto: Instagram

Emily Burghelea și-a expus abdomenul cu pătrățele în Herăstrău

Proaspăta mămică și-a etalat trupul bine lucrat la o sesiune de sport în zona de Nord a Capitalei. Emily Burghelea apare în câteva story-uri pe Instagram îmbrăcată într-o pereche de blugi scurți, până în talie, un tricou care i-a lăsat abdomenul la vedere și cu rolele la purtător.

Blonda arată foarte bine, având în vedere că are nici două luni de când a adus-o pe lume pe fetița ei. Micuța încă are numele la secret, iar vedeta a declarat că va dezvălui cum se va numi fiica ei după botez.

Emily Burghelea a născut natural, după un travaliu de 24 de ore, pe 9 aprilie. Ea are o relație cu un tânăr care este iubit „iubitul lui Emily”, care nu dorește să-și arate fața și mereu apare în public cu mască, ori desenat, pe modelul Carla's Dreams.

Fosta cântăreață de la „Bravo, ai Stil” se bucură de o siluetă de vis, căci a scăpat rapid de celulita de pe coapse, dar și surplusul de grăsime de pe abdomen. 

„Deși au trecut doar 5 săptămâni de la naștere mi-am revenit aproape în totalitate. Teoretic, până la 6 săptămâni sunt lăuză, dar practic, având în vedere că mă simt foarte bine, am dat skip ultimei săptămâni și am venit repede, repede, într-o repriza de somn a fetiței, până la sala.

article img
Fosta vedetă Kanal D arată ca o puștoaică de 20 de ani. Sursa foto: instagram

Îmi era dor să fac sport! Ce-i drept am făcut sport până în luna a 8-a de sarcină. Nu am avut nicio frică și asta a contat cel mai mult. Daca aș fi avut timp, vă spun sincer că aș fi mers la sală până în ultima clipa, dar în ultima lună am fost prea ocupată să termin cumpărăturile pentru fetiță. Țin minte că după o zi în care am alergat efectiv de dimineața până seara prin oraș să fiu sigură că am luat tot ce am nevoie, am ajuns acasă, m-am uitat pe lista de cumpărături și am zis: “Gata. Acum am terminat țoată treaba, mami, te aștept acasă!”

Ce credeți că s-a întâmplat?! Seara MI S-A RUPT APA! Am comunicat cu ea extrem de bine. A fost cel mai bun și blând copil! M-a lăsat să fac tot ce am vrut cât a fost în burtică. Sportul a fost chiar cea mai ușoară chestie! Am filmat 2 clipuri cu ea în burtică, am plecat în Dubai cu puțin timp înainte să nasc, am dansat, am cântat, m-am jucat și m-am distrat.

article img
Emily Burghelea de la Bravo, ai Stil are o siluetă de invidiat. Sursa foto: Instagram

Simțeam că tot ce simt eu simte și ea. Am făcut tot ce m-a făcut fericita și îmi doresc din suflet că toată viață ei să aibă parte doar de fericire! Fiecare femeie are ritmul ei, are limitele ei. Eu am reușit să fac toate astea pentru că am avut grijă să țin cont doar de LIMITELE MELE, NU DE LIMITELE IMPUSE DE ALȚII.

Țoată lumea îmi zicea... ești crazy! Stai mai potolită! Nu mai țopăi. Nu e bine să faci asta nici asta nici asta. Am avut curajul să le spun:” Mulțumesc, dar mă descurc! Îmi cunosc limitele!” Așa a și fost. Am adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă! Vesela, cuminte și buna! Nu lasați pe nimeni să facă legi pentru voi! Voi știți cel mai bine cât puteți și cum puteți! Emily vă iubește mult și este aici pentru voi oricând! Daca ai citit tot textul iți mulțumesc și-ți mai spun iar, te iubesc!”, a scris Emily pe Instagram.