Advertorial

Vrei să-ți crești succesul la cazinouri și nu știi cum? Află acum!

Publicat:
3 minute
Autor: Redacția

Ar trebui să te consideri privilegiat deoarece un articol care conține informații atât de valoroase nu apare în fiecare zi. Echipa noastră a pregătit pentru tine un ghid complet de câteva sfaturi care te vor ajuta să afli ce trebuie să faci pentru a avea în sfârșit un succes în cazino care merită să fie lăudat și la prieteni. Având în vedere că este vorba despre un joc de noroc, trebuie să te pregătești și pentru fluctuații, dar fiecare procent care se adaugă la șansele tale împotriva cazinoului contează, iar în lupta pentru câștigurile din cazino, chiar și 0.1% te pot face milionar. Acestea fiind spuse, iată cum poți să îți crești succesul în cazinouri!

Joacă jocuri bazate pe abilități

Întotdeauna vom începe cu cele mai importante sfaturi pe care le avem și care îți aduc cele mai mari rezultate. Dacă le vei aplica pe rând, consecutiv, vei crește exponențial șansele de câștig și poate vei ajunge într-un final să spui că ai succes. Probabil știi deja că trebuie să revendici orice bonus fără depunere, dar chiar și aceste bonusuri fără depunere trebuie să fie jucate la jocuri bazate pe abilități și skill. Spunem acest lucru pentru că niciodată nu vei reuși să câștigi bani pe termen lung. Pentru astfel de câștiguri sunt necesare sesiunile de pariere la jocuri unde nu te bazezi atât de multe pe noroc, ci reușești să fructifici abilitățile pe care le-ai dobândit doar jucând sute de ore la jocul respectiv.

Dacă nu știi care sunt jocurile bazate foarte mult pe abilități și experiență, să știi că le poți recunoaște foarte ușor când privești totul prin prisma dificultății de joc. Adică sloturile cu siguranță nu fac parte din această categorie, ba chiar se află la polul opus și nu sunt recomandate absolut deloc celor care își doresc cu adevărat să obțină câștiguri în mod constant, pe termen lung. Atenția ta ar trebui să se îndrepte spre jocuri precum cel de Poker, care este cel mai recomandat din această categorie, dar și spre jocul de Blackjack unde strategiile au și ele un efect destul de mare asupra câștigurilor.

Alege Jocuri cu un RTP ridicat

Dacă tot ai ales câteva jocuri de Blackjack sau Poker, ai grijă ca nu cumva să alegi acele variante de video poker care nu te ajută nici din punct de vedere al RTP-ului. Dacă alegi o variantă nu foarte convenabilă, riști să te lovești de un necunoscut și să nu înțelegi de ce rezultatele nu apar, chiar dacă pare că iei deciziile potrivite, chiar și când vine vorba despre jocurile bazate pe abilități. RTP-ul este un detaliu public disponibil online despre toate jocurile care sunt oferite în cazinouri. Tot ce trebuie să faci este să cauți numele jocului alături de RTP și să te joci doar la cele cu un procent de peste 95%.

Avantajul programelor de recompense

Succesul din cazinouri nu vine foarte simplu. Pentru a te asigura că ai un succes pe un termen cât mai lung, trebuie să profiți de fiecare aspect care îți iese în cale și să încerci să revendici fiecare ban sau fiecare avantaj oferit de operatorul online. Unul dintre aceste avantaje este categoria VIP sau programele de recompense exclusive pentru o anumită categorie de jucători. Atunci când ești loial unui cazino și ai o activitate extinsă pe platforma acestuia, vei fi automat recompensat cu tot felul de surprize și bonusuri. Jucătorii se luptă pentru a atinge niveluri VIP tot mai mari, deoarece cu fiecare nivel, recompensele sunt din ce în ce mai avantajoase, aceștia fiind recompensați cu tot felul de avantaje.

Dacă ajungi să dobândești rangul de VIP, poți primi rotiri gratuite pe care jucătorii normali nu le-ar primi. Unele premii ajung chiar să fie impresionante și să îți ofere tot felul de avantaje pe care în timpul sesiunii nici nu te-ai fi gândit că ar putea fi obținute.

Respectă limitele de pariere

Un lucru important pentru trebuie să îl faci atunci când pariezi la orice joc sau cazino este să ai limite. Cu cât ai reguli mai stricte pentru sesiunile tale de gambling, cu atât vei avea un control mai mare asupra jocului și diminuezi riscurile de a deveni dependent de aceste jocuri de noroc. În realitate, jocurile de noroc nu sunt altceva decât o distracție, iar dacă nu le tratezi ca atare, vei ajunge să le consideri doar o salvare sau o soluție falsă, pentru că ea nu există.

Concluzie

Unii jucători profesioniști te-ar mai sfătui și să îți faci un program foarte bine organizat pentru a te obișnui să pariezi doar atunci când îți este cel mai potrivit. Așa vei evita momentele stânjenitoare în care pierzi nopțile în cazinouri și reușești chiar să respecți mai mult timpul mai puțin pe care îl ai în cazino.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine