Utilizatorii Facebook, Instagram și Messenger nu-și mai pot accesa conturile. Meta, pierderi uriașe în publicitate

Publicat:
3 minute

Meta are probleme cu Facebook, Instagram și Messenger, platforme care nu au mai putut fi accesate după ora 17:00 în România. Mai mulți utilizatori ale rețelelor de socializare nu și-au mai putut accesa conturile . Situația a fost alarmantă la nivel mondial. După două ore, rețelele de socializare și-au revenit.

Messenger, Facebook și Instagram au picat. Foto: Unsplash.com

Au picat Facebook, Instagram și Messenger

Meta nu a publicat, până la momentul publicării acestui articol, un punct de vedere în ceea ce privește situația platformelor de socializare, după ce Facebook, Instagram și Messenger au picat aproape în toată lumea, cu probleme specifice în Europa, Statele Unite ale Americii și Asia.

Utilizatorii Facebook, Instagram și Messenger au fost deconectați, fără opțiunea de a mai putea accesa conturile rețelelor de socializare.

Situația a generat un panică și anxietate, utilizatorii Facebook, Instagram și Messenger crezând că este vorba despre un atac cibernetic, iar conturile le-au fost furate.

In ultimele două săptămâni este pentru a doua oară când rețelele de socializare deținute de compania Meta au picat la nivel global.

În ultima perioadă, Meta le-a sugerat utilizatorilor să răspundă la mai multe întrebări legate de securitate și credibilitatea Facebook, Instagram și Messenger. Cel mai probabil, ca și în alte dăți, este vorba despre un bug software (n.red. eroare tehnică).

Oamenii au luat cu asalt X (n.red. Twitter), unde au lăsat mii de mesaje pe paginile oficiale Instagram, Facebook și Messenger, unde s-au plâns că nu-și mai pot accesa conturile.

Utilizatorii Instagram, Facebook și Messenger au postat screenshot-uri cu limitarea accesului pe platformele de socializare

Numărul de raportări a ajuns la câteva sute de mii în întreaga lume. Problemele în ceea ce privește conectarea la rețelele de socializare au apărut marți, ora 10:00, ora Statelor Unite.

Câți bani pierde Mark Zuckerberg, după ce Messenger, Facebook și Instagram au picat. Problemele tehnice destabilizează publicitatea în cadrul Meta

Încă de la primele ore ale zilei, acțiunile companiei META au început să scadă.  După acest picaj al rețelelor de socializare, compania lui Mark Zuckerberg înregistrează nu doar pierderi mari din publicitate, dar și acțiuni -  Twitter.com.

Meta pierde 256.849 de dolari în fiecare minut în care serviciile sunt indisponibile", au declarat cei de la Anonymous, care au menționat că această cadere a fost, de fapt, un atac cibernetic.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine