Opt persoane au murit arse de vii în incendiul de la Ferma Dacilor. Cu poza fiului său în mână, Cornel Dinicu a făcut primele declarații: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

Publicat:
3 minute

Opt persoane au pierit în urma incendiului care a avut loc la Pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, Prahova. Cornel Dinicu a făcut primele declarații cu privire la tragedia în care au murit arși de vii mai mulți tineri, printre care și fiul lui, Victor Dinicu.

Cornel Dinicu a făcut declarații după tragedia din Tohani. Sursa foto: Gândul.ro

Cu un tablou cu fotografia fiului său în mână, Cornel Dinicu a făcut primele declarații cu privire la ce s-a întâmplat la Ferma Dacilor din Tohani. Omul de afaceri crede că este vorba de o „mână criminală, așa cum și tatăl unui angajat de-al său a declarat în urmă cu câteva zile.

Îmbrăcat în negru, distrus de durere, Cornel Dinicu speră la o rezolvare a cazului, crede că cienva a dorit să-i facă rău lui și familiei sale.

„Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă. Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu.”,a. declarat Cornel Dincu, pentru Observator.

Victimele tragediei din Tohani:

Opt persoane au murit în incendiul de la Ferma Dacilor, toți tineri de până în 22 de ani. Mai jos regăsiți lista cu cele șapte persoane identificate potrivit probelor ADN. Anchetatorii caută în continuare să identifice cea de-a opta victimă decedată în incendiu.

Victor Dinicu a ars de viu în incendiul de la Pensiunea Ferma Dacilor, aptronată de tatăl său
Lucian Ene, alături de familia lui. Cei trei copii, dintre care doi dintre cei care au ars în incendiu

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine