Minunata nepoată a lui Ion Dichiseanu. Anastasia Artene are o voce incredibilă pentru un copil de 7 ani

Publicat:
3 minute

Anastasia Artene a moștenit din plin talentul artistic al mamei sale, Ioana Dichiseanu, o excelentă cântăreață de muzică fado, dar și inteligența tatălui, Adrian Artene, directorul grupului Gândul media. În vârstă de doar 7 ani, micuța cântă pe scenă de la vârsta de cinci ani, sub supravegherea atentă a părinților. Anastasia a însoțit-o pe mama sa la majoritatea spectacolelor din țară, dar și din afară, unde a reușit să deprindă darul muzicii.

Anastasia Artene este fără doar și poate un copil talentat, cu o voce inconfundabilă, de care însuși Ion Dichiseanu era tare mândru. Din păcate, marele actor a încetat din viața înainte de apariția nepoatei sale pe o scenă publică.

Un copil carismatic, plin de idei și perspectivă, Anastasia Artene a urmat-o pe mama ei, Ioana Dichiseanu, inclusiv la recitalul din casa Amaliei Rodrigues, loc în care și Ion Dichiseanu a ajuns în urmă cu mai mulți ani, la invitația celebrei cântărețe de fado. Actualitate.net a scris despre acest subiect într-un articol anterior, pe care îl puteți citi aici.



Cu o personalitate puternică și de admirat pentru un copil de doar șapte ani, Anastasia Artene a fost plină de energie în emisiunea lui Cristi Brancu, unde a cântat fado. Sigură pe ea, sub privirile mamei și ale bunicii, Simona Florescu, Anastasia a cântat singură, fără să fie ajutată pe scenă.

„Mami este fericită când o îmbrățișez și când îi spun te iubesc.”, a menționat Anastasia, care a ținut să spună că o vede pe mama ei ca pe Pocahontas (n.red. o femeie amerindiană, fiica căpeteniei amerindiene Powhatan-Sachem și mediatoare între englezi și tribul ei din colonia Virginia America de Nord.).

Ioana Dichiseanu o ia pe micuța Anastasia la toate concertele sale, unde dansează la fiecare spectacol. Fiica lui Adrian Artene, directorul Gândul media, a venit pe lume pe 24 septembrie 2018, este zodia Fecioară, iar în 2024 face opt ani.


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine