ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

''Micuţa Picasso'' - Alexandra Nechita a născut un băiețel!

Publicat:
2 minute

Alexandra Nechita și Dimitri Tcharfas au devenit părinți pentru a doua oară. Micuța Picasso a postat primele imagini cu nou-născutul pe Instagram, unde a lăsat și un mesaj emoționant.

Micuțul Revve Elliot Nechita-Tcharfas a fost adus pe lume în Statele Unite, iar mama lui, celebra pictoriță Alexandra Nechita, a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

„⭐️ Revve Elliot Nechita-Tcharfas 🌟 Our DREAM Boy arrived early morning September 18 ✨ We are deeply, madly, truly in love. My heart is exploding with the blessing of my children/ Băiatul visurilor noastre a venit pe lume în dimineața zilei de 18 septembrie. Suntem profund înnebuniți și îndrăgostiți de el. Inima mea explodează datorită binecuvântarea copiilor mei”, a scris Alexandra Nechita pe Instagram.

Alexandra Nechita este originară din Vaslui, are 35 de ani și a devenit cunoscută peste hotare datorită picturilor sale și talentului său artistic.

Născută pe 27 august 1985, Alexandra Nechita a plecat în SUA, împreună cu mama ei, Viorica Nechita, la doi ani după ce tatăl ei, Niki Nechita, a fugit în Statele Unite din România comunistă. Ei au trăit în Vaslui, România.

Celebră în toată lumea, Alexandra Nechita are tablouri pictate în cele mai importante locuri din lume, dintre care colecția de artă a Vaticanului, dar și în casele mai multor personalități, printre care Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman. Poate e greu de crezut, însă cel mai scump tablou al pictoriței s-a vândut cu 400.000 de dolari.

Alexandra Nechita este o tânără pictoriță destul de talentată

Românca Alexandra Nechita a apărut la CNN, în cadrul serilor „Young People Who Rock”, intervievată de jurnalista Nicole Lapin, în 27 noiembrie 2007, scrie wikipedia.

Alexandra Nechita este căsătorită cu un artist, anume designerul ucrainean Dimitri (Dima) Tcharfas. Ea mai are o fetiță, pe Tevva, despre care spunea, înainte să nască cel de-al doilea copil, că este „cea mai bună operă de artă a mea”.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani
Actualitate
Cine este și cum arată argentinianca de 60 de ani încoronată Miss Universe Buenos Aires. Ce face, de fapt, Alejandra Marisa, ca să arate atât de bine. Obiceiul care te întinerește sigur
Divertisment
Daniela Gyorfi a întors toate privirile la petrecerea Unica. Artista a apelat la un truc genial ca să pară mult mai tânără și a fost de nerecunoscut
Actualitate
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Actualitate
Video chiar cu clipa în care strada din Slănic Prahova se surupă și apare craterul de aproape trei metri adâncime, pe o suprafață de 60 de metri: „Mi-am dat seama cât de grav este acum, pare că se îndreaptă sper bloc”
Actualitate
Controverse după declarația lui Marcel Ciolacu: "Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți" - VIDEO
Stil de viață
Motivul uimitor din spatele gestului. De ce scriu Milenialii în conversații cuvântul „Lol”. Este un gest tipic acestei generații