În Iași, o șoferiță lovește un copil pe trecerea de pietoni unde era deja parcată o mașină cu avariile pornite și apoi fuge

Publicat:
3 minute
Autor: Redacția

O tânără șoferiță de 30 de ani a accidentat un copil pe trecerea pentru pietoni și a decis să părăsească scena fără a oferi ajutor. La scurt timp după eveniment, aceasta a fost reperată și oprită de alți șoferi și de forțele de ordine.

Surprinsă de camerele de monitorizare a traficului, se poate observa clar momentul nefericit. Când a fost întrebată de autorități, șoferița nu a reușit să ofere un răspuns plauzibil pentru decizia sa de a părăsi locul incidentului.

În imediata apropiere a locului incidentului, polițiștii au reușit să o oprească, mulțumită vigilentei altor participanți la trafic. Copilul, în ciuda șocului, a fost transportat de urgență la spital unde a primit îngrijirile necesare și, din fericire, se află într-o stare stabilă.

La controlul alcoolemiei efectuat de autorități, s-a constatat că femeia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cu toate acestea, aceasta se va confrunta cu acuzații serioase, poliția deschizând un dosar penal pentru vătămare corporală prin neglijență și părăsirea scenei unui accident.


Înregistrările video relevă că băiatul, în graba sa, a traversat strada în fugă și a fost izbit de vehicul. Observând incidentul, șoferița a parut să încetinească pentru o clipă, dar în cele din urmă a decis să continue deplasarea. O altă mașină staționată incorect a blocat vizual accesul, contribuind la tragicul eveniment. Din fericire, martorii prezenți au intervenit rapid, solicitând ajutorul serviciilor de urgență.



Mașinile parcate ilegal lângă trecerile de pietoni: Risc imens pentru pietoni

În orașele mari din România, parcările neregulamentare în apropierea trecerilor de pietoni au devenit o problemă notabilă. Acest comportament creează numeroase riscuri pentru siguranța rutieră:


Este important ca autoritățile să aplice legile referitoare la parcări și să promoveze conștientizarea problemelor legate de siguranța rutieră. Amendarea celor care parchează neregulamentar și campanii de informare pot contribui la diminuarea acestor incidente.


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine