Elena Băsescu, de la editor la corespondent de știri. Video cu fiica fostului președinte din timpul intervenției televizate de la Aleph News

Publicat:
2 minute
Autor: Redacția

Elena Băsescu (43 de ani) lucrează de aproape un an la Aleph News, unde s-a angajat, inițial, ca editor în departamentul de știri politice. Iată că fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a trecut pe sticlă, așa că o putem vedea în calitate de corespondent de știri, însă nu discutând neapărat politică, ci și știri de interes național.

This browser does not support the video element.

Elena Băsescu a postat pe social media imagini din timpul intervenției sale în cadrul știrilor Aleph News. Printre știrile prezentate se numără și blocajul navelor pe Dunăre, dar și o intervenție cu privire la descoperirea unui nou azil al groazei din Pitești.

Elena Băsescu, la pupitrul știrilor Aleph News

Elena Băsescu a postat imagini din timpul intervenției sale la Aleh News, unde s-a văzut că avea emoții, însă pe care și le-a stăpânit cu brio. Fiica fostului președinte Traian Băsescu are o atitudine impunătoare în timpul știrilor prezentate, un look destul de simplu și fără machiaj excesiv.

This browser does not support the video element.

Elena Băsescu a postat și o fotografie din redacție, din timpul programului de muncă, unde apare cu o altă colegă jurnalist, alături de care se documenta cu privire la un subiect.

Nu este pentru prima dată când Elena Băsescu apare în cadrul știrilor Aleph News. La sfârșitul lunii iulie, fiica fostului președinte Traian Băsescu a intervenit în jurnalul de știri într-o discuție cu privire la implicarea României în privința deciziei lui Putin de a rupe acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră. În toate jurnalele de știri, Elena Băsescu este prezentată drept editor Aleph News.

This browser does not support the video element.

Când nu se afla în fața camerelor de luat vederi și iese din zona de știri, Elena Băsescu își ocupă timpul cu creșterea celor trei copii ai săi. De altfel, ea este pasionată de călărit, locuiește în complexul rezidențial Stejarii, deținut de Ion Țiriac, și își ține viața privată destul de ... privată.

Elena Băsescu a dezbătut mai multe subiecte în cadrul jurnalului de știri de la Aleph News

Elena Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, împreună cu care îi are pe Sofia Anais (10 ani) și Traian (8 ani). De altfel, ea mai are o fetiță, pe Anastasia, de cinci ani, din relația cu Tomată Cătălin, un tânăr de bani gata.

Elena Băsescu a fost și europarlamentar din 2009 până în 2014, iar 2020 a candidat la Camera Deputaților din partea PMP, însă fără rezultat. Fiica fostului președinte al României a lucrat, ulterior, ca și consilier parlamentar la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor.

Autor: Daria Andrieș

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine