Cât de frumoasă s-a făcut Daria Radionova după ultima intervenție estetică. Logodnica lui Alex Bodi arată ca o zeiță

Publicat:
2 minute
Autor: Redacția

Daria Radionova face furori pe străzile din București, căci arată ca un fotomodel. Frumoasa rusoaică are fizionomia schimbată, după ce a apelat la medicina estetică și tratamentele faciale estetice. Iubita lui Alex Bodi este extrem de frumoasă și reușește să atragă toate privirile.

Alex Bodi, alături de Daria Radionova. Sursa foto: Instagram

Omul de afaceri din Mediaș a avut femei una și una, însă dintre toate a rămas cu Daria Radionova, o milionară stabilită în Londra, în vârstă de 27 de ani, care i-a stat alături în ultimele luni.

Daria Radionova, schimbată de la operațiile estetice în bine

Tânăra este adepta intervențiilor estetice, motiv pentru care, recent, și-a făcut o schimbare la față. În urma unei intervenții minim invazive, ea și-a făcut ochii de pisică, însă și-a schimbat și forma sprâncenelor, ceea ce o face și mai atrăgătoare.

Citește și: Dana Budeanu a dezvăluit drama pe care o poartă în suflet de doi ani. Suferința pe care o va ține în suflet toată viața / Video

Schimbările produse îi scot ochii albaștri în evidență frumoasei Daria Radionova, iar imaginile postate pe Instagram dovedesc acest lucru. Iubita lui Alex Bodi a publicat o fotografie în care apare în curtea reședinței lui afaceristului din zona Tunari, sprijinită de o mașină de lux, cu un buchet mare în brațe, primit de la logodnicul ei.

Daria Radionova. Sursa foto: Instagram

Daria Radionova seamănă cu o vedetă de la Hollywood cu noul look, iar schimbarea a fost intens apreciată și de fani, care i-a lăsat cometarii și like-uri la poză. „Daria ești tânără, frumoasă și iubită 😍 Ce îți poți dori mai mult 🤔 cam nimic, le ai pe toate !! ❤️”, i-a scris o prietenă de pe Instagram, șatenei.

„Din ce in ce mai frumoasa❤️/Cel mai frumos cuplu!❤️❤️”, i-au mai scris fanii de pe internet.

Daria Radionova, femeia care i-a luat locul Biancăi Drăgușanu în viața lui Alex Bodi

Frumoasa rusoaică stabilită în Londra, s-a cunoscut cu omul de afaceri în luna februarie 2020, în Londra, pe vremea când acesta era încă în mariaj cu Bianca Drăgușanu. Milionarului i-a picat cu tron tânăra de 27 ani, motiv pentru care nu a stat prea mult timp la discuții și a cucerit-o instant.

Acesta a omis s-i spună că e căsătorit și are o relație în România. Luat de val, Alex Bodi a avut două relații de iubire în paralel. De cele mai multe ori, omul de afaceri se întâlnea cu Daria atunci când se despărțea de Bianca Drăgușanu. Vedeta tv a aflat de idila soțului ei, iar cei doi s-au despărțit, iar ulterior au divorțat.

Relația dintre Bodi și Bianca nu s-a sfârșit aici. Cei doi au mai continuat câteva luni de iubire cu scandal presărat cu bătăi, după care și-au spus adio pentru totdeauna. Acum, milionarul și fosta prezentatoare tv sunt în război, se judecă prin tribunale, timp în care Daria Radionova i-a fost alături și continuă să-l sprijine pe afacerist.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine