Bolile grave de care suferă Selena Gomez, artista devenită recent miliardară

Publicat:
5 minute

Selena Gomez suferă de mai multe afecțiuni medicale, printre care lupusul, anxietatea, depresia și tulburarea bipolară. Aceste boli i-au dat viața peste cap artistei care recent a devenit și miliardară.

Selena Gomez

Selena Gomez este celebră în toată lumea pentru muzica ei, iar viața ei personală a fost mult mediatizată și încă este. În ultimii ani, cântăreața a avut fluctuații de greutate, însă fanii nu știau că, de fapt, Selena Gomez se confrunta cu probleme grave de sănătate. Până la urmă, artista și-a făcut curaj și a vorbit de afecțiunile sale.



Selena Gomez, bipolară și bolnavă de lupus

Selena Gomez a fost diagnosticată cu lupus în anul 2014. Lupusul este o boală autoimună în care sistemul imunitar atacă țesuturile sănătoase ale organismului. Pentru a trata această boală, Selena a urmat tratamente de chimioterapie și a suferit, de asemenea, un transplant de rinichi în 2017, donat de prietena ei, Francia Raisa.

Selena a fost deschisă despre luptele sale cu anxietatea și depresia, condiții care au fost exacerbate de diagnosticul de lupus. Ea a urmat terapie și tratamente pentru a-și gestiona starea mentală și a discutat deschis despre aceste probleme în diverse interviuri și documentare, scrie The Independent.

În 2020, Selena Gomez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, după ce a fost internată într-un spital de psihiatrie pentru o criză severă, unde i-a fost pus diagnosticul de bipolară.

Bipolaritatea este o afecțiune mentală caracterizată prin schimbări extreme ale dispoziției, inclusiv episoade de manie și depresie. După ce medicii au anunțat-o că este bipolară, diagnosticul a ajutat-o să înțeleagă mai bine simptomele și să urmeze un tratament adecvat​.

Ulterior, Selena Gomez s-a folosit de platformele de socializare pentru împărtăși problemele sale de sănătate cu fanii, pentru ca aceștia să fie mai atenți la sănătatea lor, în ideea în care cel mai bine este să previi anumite afecțiuni decât să le descoperi poate prea târziu. Selena Gomez a vorbit de multe ori și despre bolile cu care ea se confruntă pentru a încuraja alte persoane care suferă de aceleași afecțiuni să caute ajutor.

În România, același lucru l-a făcut și Radu Vâlcan, care a vorbit despre intervenția de colonoscopie prin care a trecut, pozându-se de pe patul de spital.

Selena Gomez a devenit miliardară

Selena Gomez este o cântăreață, actriță și producătoare americană născută pe 22 iulie 1992, în Grand Prairie, Texas. Ea a devenit cunoscută în copilărie datorită rolului său în serialul Disney Channel "Wizards of Waverly Place" (Magicienii din Waverly Place).

Selena Gomez a lansat mai multe albume de succes și a avut numeroase hituri, inclusiv "Come & Get It" și "Good for You". De asemenea, a jucat în filme precum "Spring Breakers" și "The Dead Don't Die". Selena Gomez este, de asemenea, fondatoarea brandului de cosmetică „Rare Beauty”.

Selena Gomez a atins statutul de miliardară în 2024. Potrivit Bloomberg, averea sa a ajuns la aproximativ 1,3 miliarde de dolari, majoritatea banilor provenind din succesul brandului său de cosmetice, „Rare Beauty”, lansat în 2020. Rare Beauty a fost evaluat la aproximativ 2 miliarde de dolari în 2024, datorită vânzărilor masive și popularității produselor sale, precum „Soft Pinch Liquid Blush”, care a generat vânzări de 70 de milioane de dolari numai în 2023, scrie yen.com.

În afară de „Rare Beauty”, Selena Gomez a câștigat sume considerabile din cariera sa muzicală și actorie. Ea a vândut peste 3,6 milioane de albume și a avut numeroase single-uri de succes, inclusiv "Love You Like a Love Song", care s-a vândut în 2,8 milioane de copii. De asemenea, are câștiguri importante din streaming, tururi și alte colaborări muzicale​, mai scrie People într-un alt articol.

Selena Gomez este, de asemenea, un producător de succes, contribuind la proiecte precum "13 Reasons Why" și "Only Murders in the Building". Ea câștigă "cel puțin" 6 milioane de dolari pe sezon pentru rolul său în "Only Murders in the Building", pe lângă veniturile din producție​.

Contractele de publicitate și prezența pe rețelele sociale adaugă, de asemenea, la averea ei sume considerabile. Selena Gomez are parteneriate cu branduri de renume precum Puma și Coach, și poate câștiga între 500.000 și 800.000 de dolari pentru o singură postare sponsorizată pe Instagram, unde are peste 424 de milioane de urmăritori​.

S-a iubit tumultos cu Justin Bieber

Relația dintre Selena Gomez și Justin Bieber a fost una intens mediatizată și ușor scandaloasă, care a atras atenția publicului și a presei de-a lungul anilor. Cei doi au avut o relație intermitentă, plină de despărțiri și împăcări, care a durat din 2010 până în 2018.

Selena Gomez și Justin Bieber au început să fie văzuți împreună în 2010, dar au confirmat oficial relația în 2011 la evenimentul Vanity Fair Oscar Party.

Cuplul s-a despărțit pentru prima dată în noiembrie 2012. Au urmat mai multe împăcări și despărțiri în următorii doi ani.

În această perioadă, amândoi au lansat melodii care păreau să facă referire la relația lor, precum "Come & Get It" de Selena Gomez și "Heartbreaker" de Justin Bieber.

În 2017, Selena Gomez și Justin Bieber au fost văzuți din nou împreună, stârnind zvonuri despre o posibilă împăcare.

Relația lor s-a încheiat definitiv în martie 2018. La scurt timp după, Justin Bieber a început o relație cu Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit în septembrie 2018.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine