Exclusiv. Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, discuții aprinse. Artista, acuzată că folosește imaginea fiicei sale de 10 luni în campanii publicitare

Publicat:
4 minute
Autor: Redacția

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au un comun lucru foarte important, anume pe micuța Victoria, acum în vârstă de 10 luni. Fetița este crescută de ambii părinți, cu responsabilități împărțite egal, deși, în ultima vreme, artista și fostul iubit au avut discuții serioase pe această temă. O altă dezbatere între cei doi părinți este despre imaginea micuței în spațiul public.

Cântăreața Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu nu mai formează un cuplu din martie 2023, cei doi despărțindu-se la doar câteva luni de la venirea pe lume a micuței Victoria-Venice. Ambii părinți au căzut de acord ca fetița să crească alături și de tată, și de mamă, cu domiciliul la mamă, însă cu prezența activă a jurnalistului în viața micuței.

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu, discuții aprinse la opt luni de la despărțire

Toate bune și frumoase, însă, până, la un moment dat, când Andreea Antonescu s-a sucit în privința programului de vizită. De altfel, pe lângă discuțiile cu privire la timpul petrecut cu Victoria, cei doi foști iubiți s-au certat și pe tema banilor, după ce cântăreața a declarat că este o mamă singură, lucru pe care jurnalistul în neagă în totalitate.

Andreea Antonescu are tot suportul financiar al fostului iubit, Victor Vrînceanu, care se asigură ca fetiței lor să nu-i lipsească nimic.

Conflictele dintre cei doi părinți sunt mult mai avansate, iar un alt punct important intens discutat este despre cum este folosită imaginea Victoriei-Venice în public.

Jurnalistul Victor Vrînceanu nu este de acord ca fiica sa să fie expusă public și o acuză pe Andreea Antonescu o folosește pe Victoria în diferite reclame publicitare. De asemenea, directorul editorial al site-ului iamsport.ro nu este de acord cu promovarea imaginilor de orice fel cu fetița lor în mediul online.

„Nu sunt de acord ca fiica mea să apară în diverse materiale promoționale. Copilul nu este un mod de a produce bani. Noi suntem părinții ei și îi oferim tot ce are nevoie.”, a declarat Victor Vrînceanu pentru Actualitate.net.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

„Nu sunt și nu am fost niciodată de acord cu publicarea imaginilor cu Victoria pe Instagram, Facebook sau în alte medii online. Victoria are 10 luni și nu mi se pare in regulă și corect ca noi, părinții ei, să expunem de maniera aceasta. Este important ca Victoria să aleagă singură, la momentul potrivit, ce își dorește să facă.

Nu este in regulă să decidem noi pentru ea dacă apare sau nu în spațiul public, fără intimitate. I-am transmis Andreei toate aceste aspecte, sper că va ține cont de ele. Din ce a transmis ea, nu e de acord cu mine. Voi face tot ce e posibil pentru a-mi proteja copilul.”, a declarat Victor Vrînceanu, director editorial și acționar minoritar al site-ului iamsport.ro, pentru Actualitate.net.

Andreea Antonescu a născut, pentru a doua oară, pe 19 decembrie 2022, o fetiță pe care a botezat-o Victoria-Venice. Artista a devenit celebră după ce a făcut parte din celebra trupă Andre.

Jurnalistul Victor Vrînceanu lucrează de peste 12 ani în presa sportivă, începând activitatea jurnalistică la GSP sub aripa lui Cătălin Tolontan și continuând, ulterior, la Prosport ca editor și prezentator, după care a fost redactor șef la Cancan, iar acum este acționar și director editorial al proiectului iamsport.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine