VIDEO Alex Pițurcă, tranșant în declarații după ce s-a spus că Ich și-a abandonat copilul: „Este vorba despre faptul că Noah ar fi crescut de mama mea ...Orice se poate spune despre Christina”

Publicat:
3 minute

Alex Pițurcă a reacționat dur după ce au apărut informații în spațiul public că fosta iubită, Christina Ich, și-ar fi abandonat fiul pe care îl împreună, pe Noah. Fiul fostului selecționer al Capitalei a făcut primele declarații publice despre relația lui cu celebra Christina Ich, fiind și primele mărturii pe subiect. Alex Pițurcă a menționat pe Instagram că intervenția lui are legătură strict cu faptul că la mijloc este fiul său, Noah.

Cancan.ro a publicat un articol în care scrie că Ich și-ar fi lăsat copilul în grija lui Alexandru Pițurcă, pentru a se bucura singură și nestingherită de vacanțele peste hotare împreună cu noul iubit milionar. Sursa citată menționată că nici tatăl n-ar fi zăbovit prea mult pe lângă Noah, așa că ar fi fost plasat în grija bunicilor.

Publicația nu spune însă că Noah ar fi schimbat domiciliul definitiv și că Ich ar fi plecat definitiv din țară, ori că l-a abandonat complet, iar Alex Pițurcă și-ar fi dat copilul în grija părinților, însă, pe alocuri, a lăsat loc de interpretări.

Alex Pițurcă, dezvăluiri despre creșterea copilului său cu Christina Ich

Acum, după ce vestea s-a rostogolit, iar Instagramul Christinei Ich este plin de vacanțe și ieșiri, mulți s-au revoltat pe celebra influenceră, criticând-o că și-a abandonat copilul.

Pentru a face, totuși, lumină în acest caz, dar și pentru că a fost deranjat de zvonurile apărute, Alexandru Pițurcă a făcut un story pe Instagram, unde a adus explicații pentru ce se vorbește prin zona de Nord a Capitalei despre familia lui.

Alex Pițurcă și-a luat inima în dinți și a făcut primele declarații despre viața lui personală, lucru pe care nu-l prea face, fiind discret, în general, cu ceea ce face și nu face.

„Salutare, tuturor! Știți că n-am vorbit niciodată despre viața mea personală. Astăzi va fi prima oară și poate ultima oară când o voi face și voi dezminți un articol. Este vorba despre faptul că Noah ar fi crescut de mama mea și că Christina își neglijează copilul. Deci, nimic mai neadevărat. Orice se poate spune despre Christina, dar despre faptul că ți neglijează copilul este o prea mare nedreptate. Am ținut să dezmint acest lucru și să iau atitudine, dat fiind faptul că este Noah la mijloc. Am fost scurt și la obiect.”, a spus Alex Pițurcă pe social media.

Christina Ich și Alex Pițurcă, relație cu năbădăi ... ca toată lumea

Christina Ich și Alexandru Pițurcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste presărată cu multe, dar multe despărțiri și împăcări. Nu vă speriați, n-au trăit nimic mai diferit decât majoritatea oamenilor de pe planetă.

Cei doi au împreună și un copil, pe Noah, pe care îl cresc împreună, chiar dacă domiciliul e la mamă. De copil sigur că se bucură și bunicii, ba ai Christinei, ba ai lui Alex, care își împart timpul cu micuțul de fiecare dată când părinții își mai iau câte o pauză.

Așa se ntâmplă peste tot, părinții mai pleacă și în vacanțe, se mai despart, iar copiii rămân cu bunicii, care, evident, le cam fac toate poftele. Acesta este și cazul Christinei Ich și al lui Pițurcă, acuzați și puși la colț că și-au abandonat copilul la bunici.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine