Ronald Gavril, împreună cu Laurențiu Reghecampf Jr. la festivitatea de absolvire. Reghe, marele absent. Anamaria Prodan: „A fost invitat și nu a venit. A venit, în schimb, să ia și ultimele bunuri lăsate copilului, dar fără să vină să-l vadă pe Bebeto”

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Laurențiu Reghecampf Jr. a avut pe iunie festivitatea de absolvire a clasei a X-a. Ronald Gavril a fost alături de Bebeto în această zi minunată în care a primit și o diplomă de absolvire MYP, un program din cadrul studiilor la Școala Americană din București, care pune accent pe provocarea intelectuală și încurajează conexiunile între studiile din materiile tradiționale și lumea reală.

Laurențiu Reghecampf Jr. a terminat clasa X-a cu brio, iar mama lui și Ronald Gavril au fost alături de el


Mândră de reușita lui Laurențiu Reghecampf Jr., care se ocupă atât de cariera în fotbal, cât și de studii, Anamaria Prodan a postat o serie de imagini pe Instagram cu momentele emoționante din cadrul festivității. Reghe a fost marele absent de la eveniment, cu toate că la o zi distanță a fost la Snagov pentru a sustrage, fără a-și înștiința (încă) soția în acte, bunurile comune, o barcă, în valoare de 150 de mii de euro, și un skijet. Ambele se aflau într-o hală pentru reparații și control.

Ronald Gavril l-a susținut pe Laurențiu Reghecampf Jr. la festivitatea de absolvire

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, iubitul agentului FIFA, au fost alături de Bebeto la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui, terminarea clasei a X-a. La eveniment, Reghe Jr. a urcat pe scenă în aplauzele colegilor și ale profesorilor, unde i-a fost înmânată o diplomă de absolvire MYP.

Anamaria Prodan a declarat pentru Actualitate.net că Laurențiu Reghecampf a fost anunțat despre festivitatea lui Bebeto, însă nu a răspuns solicitării de a fi prezent, astfel că a devenit marele absent de la eveniment.

Fiul lui Reghe a fost însă, susținut de Ronald Gavril, care este mereu alături de Bebeto la toate competițiile sportive la care ia parte. Cei doi chiar se antrenează împreună, iar la meciul pe care boxerul l-a avut la Craiova, Reghe Jr. i-a fost, de asemenea, alături și i-a făcut marea intrare în scenă lui Ronald.

Laurențiu Jr. este elev la Școala Americană din București, pentru care Anamaria Prodan plătește anual o taxă de 23.000 de euro. Cu o zi după de festivitate, Reghe a venit la Snagov, însă nu pentru a-și felicita fiul, ci pentru a lua skijetul și barca. Agentul FIFA a ajuns la fața locului înainte ca acest lucru să se întâmple.

„El nu are interdicție să vină să-l vadă pe Bebe, poate să vină oriunde, la școală, oriunde, că nu e decăzut din drepturi. De ce nu vine să-și vadă copilul? De ce nu vine să-l vadă de trei ani de zile? L-am contactat cu trei zile înainte de absolvirea clasei a X-a a lui Bebe să vină și el la festivitate. Nu a venit, nu a răspuns solicitării. El îmi spune mie că îi dă copilului 1.000 de euro pe lună, păi la câte costuri sunt, că nu vorbim doar de școală, acești bani nu sunt suficienți. Dar nu asta este problema, ci faptul că nu vine să vadă copilul deloc. La festivitate am fost eu cu Ronald, iar Bebe a fost foarte fericit că am fost alături de el, că Ronald îl susține.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Actualitate.net.

View this post on Instagram

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan l-a prins pe Reghe în momentul în care voia să ia barca și skijetul fără să-i spună

Impresara sexy a fost anunțată că Laurențiu Reghecampf se află în hala în care se aflau barca și skijetul, cu mașina pregătită pentru a ridica bunurile familiei. Anamaria Prodan a ajuns la timp, însă a fost luată la întrebări de polițiști, care susțineau că Reghe este proprietarul și are dreptul să plece cu bunurile.

Agentul FIFA susține că Reghe nu a avut nici acte doveditoare pentru barca și skijetul pe care voia să le ia de la Snagov, dar și că, fiind în proces de divorț, nici ea, nici Reghe nu au voie să sustragă bunurile dobândite în timpul căsniciei fără un acord între părți.

„Când Reghe a venit să ia barca și skijetul, eram la Snagov cu Ronald, cu copiii și prietenii noștri. Tăiam iarba, făceam lucruri prin curte, că de asta am și venit direct în trening, așa cum eram în curte.

El a sunat Poliția să vină la fața locului ca să poată să ia skijetul și barca. Eu aveam skijetul la reparație, pentru că l-am avut pe lac și a intrat ceva la motor. Și a aflat ca l-am dus la reparat la hală, apoi au venit cu mașina pregătită să-l ia. Ei au ajuns acolo, ei radeau, erau fericiti, nu se așteptau să fiu sunată. Au înghețat când m-au văzut, nu se gândeau că apar în acel moment.

Apoi, când am ajuns, s-a băgat în mașină, stătea ascuns în mașină. Cei doi polițiști au venit și mi-au zis că e dreptul lui Reghe să ia bunurile, că sunt ale lui, dar ei n-au văzut un act. Reghe nici nu are actele de la barcă sau skijet. Când a venit Oleg, avocatul, și i-a luat într-o serie de întrebări, le-a spus că nu e în regulă ce se întâmplă, că fac abuz în serviciu, atunci au sunat cei doi polițiști la Criminalistică și au mai venit alți șapte polițiști.

I-am zis că nu are nici acte să arate Poliției, dar se uita pierdut cu capul în pământ. S-a dus la mașină, avea telefonul cuplat la mașină și Caciuc țipa la el, că ce face acolo, că stă cu mine. Se înjurau, nu mai reproduc discuția. Apoi a plecat cu mașina o oră și am rămas singură co Poliția. Le-am și zis polițiștilor: ce facem, domnilor, că a plecat reclamantul. Stăteam acolo ca tâmpiții.

Cât costă întreținerea bărcii și a skijetului pe care Reghe voia să le ia de la Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a realizat un live pe Instagram în care îl trăgea pe Reghe la răspundere pentru că voia să ia bunurile familiei, bunuri care ar fi trebuit să-i rămână fiului lor, însă antrenorul a spus clar și răspicat că sunt ale lui și are dreptul să le ia.

Anamaria Prodan a explicat pentru Actualitate.net care sunt costurile pentru barca și skijetul pe care le are la Snagov, bunuri cumpărate de Reghe în timpul mariajului cu impresara de fotbaliști.

„Nu am cuvinte despre cum este Reghe acum, este pur și simplu o hahaleră. Are datorii peste tot, iar singurii bani pe care îi primește sunt cei pentru a comenta meciuri la PRO TV. Chiar ieri am primit o altă poprire de-a lui pentru un alt teren. El nu mai știe cine este, pur și simplu. Însă l-am lăsat în pace. Nu am mai declarat nimic, am stat în banca mea, nu i-am mai zis nimic și nici public nu am mai vorbit despre el și problemele pe care le avem. Dar acum să facă ce a făcut? Păi el nu se gândește? Numai sa le scot și sa le pun pe apă (n.red barca și skijetul) mă costă 2.000 de euro. Orice se întâmplă cu barca trebuie să vină mecanicul. Ca să o pun undeva, în condiții normale de temperatură și toate cele, mă costă 500 de euro pe lună. Iar ca să te plimbi cu barca pe lac 15 minute, vorba aia, mă costă 500 de euro. Dacă vrei să stai mai mult cu barca pe lac, benzina mă costă 1.000 de euro. Sunt costuri pe care eu le acopăr, evident. El cât a fost cu mine nu a avut datorii. Când n-am avut bani am venit și ne-a dat mama mea.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Actualitate.net.

Anamaria Prodan l-a chemat pe Bebeto să-și vadă tatăl. Reacția lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Ieri, în timpul scandalului de la Snagov, Anamaria Prodan și-a sunat fiul, pe Bebeto, pentru a venit să-și vadă tatăl, însă acesta a refuzat complet orice dialoc. În momentul în care vorbea cu Reghe Jr., antrenorul de fotbal i-ar fi luat telefonul fostei partenere de viață și a ascultat ce spunea fiul lui.

„I-am zis, îți place ce panaramă ai făcut, cu bagabontul ăla de Gabi Oprea, care e și ăla dator vândut peste tot, care vorbea în ultimul hal despre tine? M-a întrebat dacă nu am venit cu boxerul meu ca să-l bată? Păi, Ronald se preta la așa ceva? A rămas cu copilul acasă, tocmai pentru ca Bebe să fie protejat și să nu fie martor la așa ceva. L-am chemat pe Bebe să-l vadă tocmai pentru că e taică-su, să nu mai spună că-i interzic eu ceva. Mi-a luat telefonul din mână când a auzit că vorbesc cu băiatul, dar nu a avut curaj să vorbească. Și Bebe i-a spus direct în telefon că nu vrea să-l vadă.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Actualitate.net.

 

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine