Video/Foto Ronald Gavril, condus în ringul de box de Laurențiu Reghecampf Jr. / Anamaria Prodan și iubitul ei, sărut pasional după victorie: „Ana, ești minunată. Îți dedic întreaga victorie”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Ronald Gavril a fost susținut de întreaga familie la Gala Boxing Fighting Championship din Craiova, de unde a plecat acasă cu centura WBC Latino. „The Thrill” a fost condus în ring chiar de Laurențiu Reghecampf Jr., fiul Anamariei Prodan, acompaniați de artificii, dar și de privirile atente ale agentului FIFA.

Anamaria Prodan a făcut senzație la gala de box de la Craiova. Fiul ei cel mic, Reghe Jr., a fost cel mai mare susținător al lui Ronald Gavril. Foto: Actualitate.net

A fost o seară cu adevărat incendiară la Sala Polivalentă din Craiova, unde Roland Gavril, împreună cu alți jucători de box, au oferit momente pline de emoție. După săptămâni întregi de antrenamente, iubitul Anamariei Prodan a câştigat centura WBC Latino, eliminându-l prin KO tehnic pe Carlos Gallego Montijo în repriza a şaptea a meciului de la categoria semigrea.

Ronald Gavril, sprijinit și de Laurențiu Reghecampf Jr. la gala de box de la Craiova

Ronald Gavril este trup și suflet dedicat Anamariei Prodan, însă atât impresara de fotbaliști, cât și familia acesteia sunt alături de boxer în orice moment. Jurnaliștii Actualitate.net au fost prezenți la Gala Boxing Fighting Championship, care a avut loc la Sala Polivalentă din Craiova, unde pugilistul a avut o intrare în ring mai mult decât neașteptată. Printre susținătorii aprigi ai lui Ronald Gavril se numără și băiatul de 16 ani al Anamariei Prodan, care a stat câteva ore bune în cabină cu iubitul mamei sale pentru a-l sprijini moral.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, după câștigarea meciului, alături de familie, mama și sora pugilistului, și finii din Germania ai agentului FIFA. Foto: Actualitate.net
1 / 3

Ronald Gavril chiar a făcut un live pe Instagram în timpul galei, unde Laurențiu Reghecampf Jr. apărea cum îl privea cu admirație, în timp ce boxerul se pregătea pentru centura WBC Latino.

Iubitul Anamariei Prodan a avut o intrare deosebită în ring, iar asta pentru că Reghe Jr., îmbrăcat cu un tricou cu imaginea boxerului, a intrat în Sala Polivalentă deodată cu acesta, ținând în mâini steagul României. La final, înainte ca „TheTrill” să urce în ring, Laurențiu Reghecampf Jr. l-a bătut pe umăr încurajator. Anamaria Prodan se afla, plină de emoții, în spatele celor doi.

Ulterior, Reghe Jr. și Anamaria Prodan, alături de mama și sora lui Ronald Gavril, au urmărit meciul cu emoții de maximă intensitate.

La gala de box de la Craiova au fost prezenți și finii milionari ai Anamariei Prodan și ai lui Reghe, Moise și Laura Olariu, veniți din Germania pentru a-i susține pe Ronald, împreună cu agentul FIFA.

Anamaria Prodan și Roland Gavril, alături de oamenii de afaceri Moise și Laura Olariu. Foto: Actualitate.net

După ce a fost anunțat câștigător, Ronald Gavril a ținut un discurs emoționant în fața publicului, aducându-i mulțumiri Anamariei Prodan pentru tot efortul depus în organizarea galei. „Ana, ești minunată. Îți dedic ție întreaga victorie, pentru că știu cât de mult ai muncit.”, a mărturisit, emoționat, Ronald Gavril.

Ronald Gavril a sărutat-o pătimaș pe Anamaria Prodan, după ce i-a mulțumit pentru tot efortul depus în cariera lui din ultimele luni.

Ronald Gavril, sărut pasional cu Anamaria Prodan, după gala de box de la Craiova. Foto: Actualitate.net
1 / 4

Anamaria Prodan a urcat pe scenă, la invitația prezentatorului galei, care a chemat întreaga familie în ring, în mod special pe mama lui Ronald Gavril, dorind să fie alături de ei.

View this post on Instagram

A post shared by @actualitatenet

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine