Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, s-a transformat de când e raw-vegană

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Olivia Steer arată senzațional la cei 45 de ani și în mod cert putem spune că nu-și arată vârsta. Adepta unui stil de viață sănătos, fiind una dintre persoanele care au aderat la consumul de alimente raw-vegane, soția lui Andi Moisescu își trădează vârsta.

article img

Olivia Steer arată foarte bine. Andi Moisescu se mândrește cu o soție veșnic tânără

Cum mai arată Olivia Steer? Senzațional la cei 45 de ani!

Soția lui Andi Moisescu a adoptat în urmă cu mai bine 10 ani stilul raw-vegan, iar de atunci a rămas fidelă consumului de fructe și legume crude. Olivia Steer a improvizat diferite rețete pentru a-și menține stilul de viață sănătos, iar pentru multe alte bucate s-a inspirat din bucătăria străină.

Deși a născut multe controverse în momentul în care a anunțat că nu mai consumă carne și că stilul raw-vegan este cel mai sănătos, Olivia Steer nu a renunțat la idealul ei și în prezent continuă cu același apetit pentru fructele și legumele proaspete, naturale și fără să fie gătite în combinație cu carnea.

Olivia Steer are 45 de ani, însă are un ten impecabil, poate „vinovată” de această situația este și genetica, dar cu siguranță și consumul alimentelor sănătoase și-au spus cuvântul în acest caz.

Ultimele fotografii de pe Instagramul soției lui Andi Moisescu o arată într-o formă de zile mari, de parcă ar avea 30 de ani, nicidecum că se apropie de 50.

În străinătate, alimentația raw-vegană este mult mai acceptată, iar tot mai multe persoane renunță la consumul de carne. Sunt chiar și foarte multe celebrități care sunt raw-vegane, printre care surorile Kardashian, Meghan Markle, Demi Moore, Miley Cyrus, Serena Williams, Venus Williams, Natalie Portman, Ariana Grande, Pamela Anderson, Ellen Degeneres, Michelle Pfeiffer, Gisele Bundchen, Sia, Madonna, Ruby Rose, Ellen Page, Olivia Wilde.

Din România, printre personalitățile care au renunțat la carne pentru consumul raw-vegan se numără  Anca Ţurcaşiu, Costi Ioniţă, Andreea Raicu, Claudia Pavel sau Paula Chirilă.

Olivia Steer, controverse pentru campaniile anti vaccinare

Una dintre cele mai înfocate susținătoare a campaniilor împotriva vaccinurilor, Olivia Steer, a devenit cunoscută ca prezentatoare tv, ulterior s-a căsătorit cu Andi Moisescu, împreună cu care are doi copii.

Olivia Steer este din Oradea, a terminat Facultatea de Drept și a început cariera jurnalistică la un cotidian din orașul natal. A început colaborarea cu Pro TV, iar apoi a venit în București pentru a prezenta diferite emisiuni în cadrul trustului.

Controversele legate de numele său au apărute după ce a început să facă afirmații publice în legătură cu vaccinurile. „Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, a spus Olivia Steer, în cadrul unei emisiuni televizate, în 2014.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine