Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”

3 minute
Publicat:
Autor: Larisa Ciută

Mircea Badea a anunțat că emisiunea „În gura presei” de pe 14 aprilie nu va fi difuzată. Prezentatorul TV a explicat și motivul pentru care show-ul pe care îl prezintă la Antena 3 a fost scos din grila de programe.

Emisiunea „În Gura Presei” a fost scoasă din grila de programe. Foto: colaj Actualitate.net

Mircea Badea a anunțat pe social media că duminică seara nu va mai prezenta emisiunea „În Gura Presei”, un lucru total neobișnuit în ceea ce privește show-ul politic de la Antenă, dat fiind faptul că emisiunea este una dintre cele mai vechi din Antena Group.

Emisiunea lui Mircea Badea, scoasă din grila de programe din cauza conflictului dintre Israel și Iran

Prezentatorul Antena 3 și-a explicat absența cu o postare pe social media. „Diseară nu este emisiune pentru că atac ilegal și neprovocat.”, a scris Mircea Badea pe social media. Prezentatorul TV a mai lipsit de la pupitrul emisiunii doar în concedii, până acum.

Nu este însă prima dată când se întâmplă evenimente majore la nivel internațional, însă este prima dată când emisiunea lui Badea de la Antena 3 este scoasă din grila de programe pentru a fi desfășurate evenimente sensibile.

Motivul pentru care emisiunea „În Gura Presei” a fost anulată în seara de 14 aprilie 2024 a fost din cauza conflictului dintre Iran și Israel, care a fost atacat cu drone și rachete în contextul bombardamentul militar israelian asupra consulatului iranian din Damasc, unde doi soldați și-au pierdut viața.

Israel nu a lovit Ambasada Iranului, așa cum susțin unii. Deci era o o clădire care aparține, adică era proprietatea Iranului, dar n-au lovit propriu-zis ambasada. Au lovit o clădire ce aparține ambasadei și unde aveau informații că se aflau agenți ai unor organizații teroriste și un important general iranian care îi coordona. E normal că au fost luat măsuri împotriva acestor oameni care au plănuit ani la rând atentate în Israel”, declara, la începutul conflictului, analistul Hari Bucur Marcu.

Duminică, la Antena 3 CNN au rulat imagini cu atacul din Israel, atac care a fost anihilat de forțele israeliene. Pe parcursul întregii zile, emisiunile de știri de la Antena 3 au difuzat informații din Orientul Mijlociu.

Mihai Gâdea a vorbit câteva ore bune despre conflictul dintre Iran și Israel, care a ținut și locul emisiunii „În Gura Presei”, prezentată de Mircea Badea.

„Niciodată în istorie, Iranul nu a atacat Israelul de pe teritoriul propriu. Atenție, peste 300 de drone și peste 100 de rachete balistice.”, a spus Mihai Gâdea, care anunța că acest conflict poate să producă un război mondial.

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a vorbit la Antena 3 despre atacul fără precedent împotriva Israelului din partea Iranului.

Mai mulți români s-au întors în România după izbucnirea conflictului din Israel. Oamenii au fost disperați și au trăit în teroare până când au ajuns pe teritoriul României.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine