Irinel Columbeanu, înjosit de Mr. Pink. Discuția aprinsă dintre fostul milionar și actualul soț al Monicăi Gabor i-a schimbat radical viața Irinei

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a dezvăluit o întâlnire tensionată cu Mr. Pink în America. Într-un podcast, Columbeanu a mărturisit cum a fost mustrat într-o parcare de actualul soț al fostei sale soții în legătură cu custodia fiicei lor, Irina.

Irinel Columbeanu, Mr. Pink și Monica Gabor

Cum a reușit Monica Gabor să o țină pe Irina în Statele Unite, deși Irinel Columbeanu avea custodia

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, viața lor s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. Monica Gabor și-a găsit fericirea în brațele lui Mr. Pink, iar Irinel Columbeanu, fostul milionar, se află acum într-un azil de bătrâni. Însă, trecutul nu poate fi uitat cu ușurință, mai ales când vine vorba despre custodia fiicei lor comune, Irina.

Irinel Columbeanu a dezvăluit detalii despre prima sa întâlnire cu Mr. Pink în Statele Unite, în 2016. Columbeanu a dezvăluit că a doua întâlnire cu Mr. Pink a avut loc tot în America în 2017. Cu toate acestea, cea de-a doua întâlnire nu a decurs deloc cum se aștepta Irinel. A fost o întâlnire tensionată marcată de un incident neașteptat. Cu toate că divorțul îi despărțise, fiica lor, Irina, i-a adus din nou împreună.

În 2017, atunci când s-a discutat despre posibilitatea ca Irina să locuiască cu mama sa în SUA, Irinel Columbeanu a fost nevoit să se confrunte din nou cu Mr. Pink. Acesta din urmă l-a mustrat pe fostul milionar pentru decizia de a nu fi de acord cu mutarea fiicei lor în Statele Unite și i-a reproșat că nu se gândește la viitorul Irinei și că ar trebui să o lase să rămână cu mama ei pentru a crește într-un mediu mai benefic pentru ea.

„Irina avea nevoie de o intervenție chirurgicală, însă Monica avea nevoie de procură de la mine. Irina avea o afecțiune pe nume salazior. Așa că am făcut un video în care mi-am dat acordul, apoi mi-am dat seama că SUA este o țară destupată și că Irina merită să rămână acolo.

Și i-am zis Monicăi că, în legătură cu ce m-au rugat ea și Mr. Pink, sunt de acord în ceea ce privește mutarea Irinei acolo. Tot în acel video. De atunci, n-am mai văzut-o pe Irina. Ne vedem pe Facetime.  

Au mai venit în țară de atunci, am aflat din presă, dar nu ne-am văzut. Nu vreau să-i fac procese de conștiință Monicăi pentru asta.”, a spus Irinel Columbeanu, în podcast, n urmă cu nouă luni.

Mr. Pink este un om foarte ok. L-am cunoscut personal. Am fost în America în 2016 și l-am cunoscut, apoi am mai fost acolo în 2017.

În 2017, voiau ei să o lase pe Irina și într-o parcare, Mr. Pink m-a mustrat, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei și de ce nu o las acolo.

Mi-a spus niște lucruri care, până la urmă, au făcut sens pentru mine.”, a declarat Irinel Columbeanu în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Această mărturie oferă o perspectivă asupra relației tensionate dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink și a dificultăților cu care s-au confruntat în privința custodiei Irinei. Cu toate acestea, pare că cei doi părinți au reușit să depășească aceste obstacole și să colaboreze pentru binele fiicei lor.

Așadar, primele întâlniri dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink în America au fost tensionate, marcate de reproșuri și confruntări legate de custodia Irinei. Cu toate acestea, Iri și Moni au reușit să depășească aceste dificultăți și să colaboreze pentru a asigura un viitor cât mai bun pentru copilul lor.

Trecutul zgomotos al Monicăi Gabor

Monica Gabor a fost traficată de Dinu Damaschin de la vârsta de 16 ani. Fosta soție a lui Iri a dezvăluit că a reușit să scape de Dinu Damaschin pe 13 iulie 2005, atunci când a luat o decizie de a fugi la București.

Acolo, ea avea să întâlnească un alt bărbat care avea să-i schimbe viața - Irinel Columbeanu. Evoluția relației lor a fost uluitoare, iar pe 22 iulie 2006, cei doi au celebrat nunta lor, una desprinsă din povești, care a avut loc într-o locație de vis, pe malul lacului Snagov, în casa din Izvorani a milionarului.

Ceremonia nuptială a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a fost un eveniment deosebit, care a atras atenția publicului și presei. Costurile nunții s-au ridicat la 200.000 de euro, iar rochia miresei a fost o creație spectaculoasă, împodobită cu nu mai puțin de 800 de cristale Swarovski. Aceasta avea o trenă lungă de câțiva metri, iar bijuteriile pe care le-a purtat erau din diamante și platină.

Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. În 2011, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat oficial, punând capăt unei căsnicii tumultuoase. Cu toate acestea, din dragostea lor a rezultat o minune - fiica lor, Irina Columbeanu.

După divorț, Irina Columbeanu a rămas în custodia tatălui său, iar viața lui Irinel a avut altă turnură. Dintr-un om de afaceri cu o avere impresionantă de 60 de milioane de euro, acesta a ajuns să trăiască într-un azil de bătrâni în apropierea Capitalei. Aici, el primește cazare și îngrijire fără a plăti, într-un gest de milă din partea instituției.

Irina Columbeanu s-a mutat definitiv în 2018 în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de Monica, Mr. Pink și familia acestuia. Această schimbare a survenit în contextul problemelor financiare pe care le-a întâmpinat Irinel Columbeanu, care au dus la o schimbare semnificativă în viața sa.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine