Fost primar prins la furat. Incredibil ce i-au găsit în buzunare. Explicația e la fel de fabuloasă

2 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Subiectul unei știri aparent banale din comuna Tâmna, județul Mehedinți, a luat o întorsătură surprinzătoare când fostul primar, Ion Cioară, a fost prins la furat. Acesta a sustras dintr-un magazin local două ciocolate. Incidentul i-a adus acestuia un dosar penal și a generat discuții aprinse în comunitate.

Ion Cioară, fost primar din Tâmna

Pe 26 ianuarie 2024, angajații unui magazin local au observat comportamentul suspect al lui Ion Cioară și au decis să-l urmărească. Potrivit acestora, fostul primar a fost surprins furând în trecut și alte produse, cum ar fi napolitane sau lame de ras. Situația a escaladat când a fost prins furând două ciocolate, iar reprezentanții magazinului au decis să ia măsuri.

La ora 12.50, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de agentul de pază al unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse alimentare din magazin. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Strehaia, care din verificările efectuate au stabilit că persoana bănuită este un bărbat de 68 de ani, din comuna Tâmna. Prejudiciul a fost recuperat și restituit societății.”, au spus oficialii IPJ Mehedinți.

Ion Cioară, care a fost primar al comunei Tâmna, a încercat să minimalizeze incidentul, catalogându-l drept unul minor. A explicat că nu și-a dat seama că a pus ciocolatele în buzunar.

E vorba doar de două ciocolate. Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar! M-am întâlnit cu cineva în magazin, am dat mâna cu persoana respectivă și, fără să realizez, am băgat ciocolatele în buzunar", a declarat Cioară în apărarea sa.

Ion Cioară a respins acuzațiile și le-a catalogat drept minciuni menite să îl denigreze.

Așa au zis! Că sunt client vechi și aș mai fi furat de acolo napolitane, lame de ras sau baterii. Nu este adevărat! Sunt niște minciuni, vor să mă denigreze

Între timp, dosarul penal avansează și e foarte posibil ca la finalizarea acestui să existe consecințe serioase pentru reputația fostului primar.

Reprezentanții magazinului au contrazis afirmațiile fostului primar, susținând că acesta a fost monitorizat pentru astfel de fapte pe care el le-ar fi făcut și acum ceva vreme. Incidentul i-a adus lui Ion Cioară un dosar penal, iar procurorii au preluat cauza pentru a investiga pe deplin circumstanțele furtului.

Din păcate, edilul nu e străin de incidente. În timpul mandatului său ca primar al comunei Tâmna, Ion Cioară a fost implicat în diverse scandaluri, inclusiv schimbarea plăcii memoriale a unui monument dedicat soldaților căzuți în Răscoala din 1907, înlocuind-o cu numele său și al consilierilor din acea perioadă.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine