Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Angela Similea a fost considerată diva Generației de Aur, iar asta pentru eleganța cu care se afișa în public, la fiecare concert pe care îl susținea, dar și pentru că era grațioasă la toate întâlnirile cu fanii ei. Angela Similea are peste 20 de șlagăre impresionante, melodii cu care a reușit să rămână în istoria muzicii românești. Artista a trăit o viață plină de suspans, mai ales că a cunoscut numeroși actori și personalități ale vremii, printre care și Florin Piersic, pentru care a avut un respect aparte.

Angela Similea a avut o viață plină de încercări

Angela Similea a fost o luptătoare, căci a luptat pentru visul ei de a deveni o artistă renumită. Indiferent de părerile celor din jur, artista a avut încredere în forțele proprii și a știut de când era copil că o să cânte toată viața.

Angela Similea a fost nevoită să facă față inclusiv presiunii din familie, care nu a fost de partea ei în ceea ce privește o carieră în muzică. Cântăreața nu a avut nici suport financiar, căci a crescut într-o familie fără prea multe posibilități materiale. Părinții Angelei Similea nu aveau bani pentru a o susține în muzică și au sfătuit-o să urmeze altă carieră. Artista nu a renunțat la visul ei și, până la urmă, a reușit să devină una dintre cele mai respectate cântărețe din România.

Angela Similea s-a iubit cu Florin Piersic?

Angela Similea a avut patru mariaje eșuate. Artista a fost mereu în căutarea dragostei, așa c a încercat să își găsească fericirea, dar niciunul dintre soții ei nu i-au oferit iubirea deplină.

Prima căsătorie pe care Angela Similea a avut-o a fost cea cu electricianul Andi Constantin, de care divorțat pentru a se căsători cu Sorin Movileanu, chitarist. Din căsnicia cu artistul, Angela Similea a născut un băiat, pe nume tot Sorin, la fel ca pe tatăl lui. Băiatul a fost la un pas să moară la naștere, asta după ce artista l-a născut prematur, prin cezariană.

Deși aveau un copil împreună, căsnicia cu Sorin Movileanu nu a durat, așa că s-au despărțit. Mai apoi, Angela Similea s-a căsătorit cu Jan Hilgen, un milionar din Olanda, cu care a fost împreună 17 ani de mariaj. Au divorțat după ce omul de afaceri începuse să consume alcool în cantități mari, iar viața lor nu mai era la fel de frumoasă. Cu toate că era foarte atașată de soțul ei, Angela Similea a divorțat și de cel de-al treilea soț.

În perioada ultimului mariaj, posibil chiar în timpul episoadelor în care nu se mai înțelegea cu soțul, Angela Similea s-a apropiat destul de mult de Florin Piersic, care era și el căsătorit pe atunci cu actrița Anna Szeleș.

Deși nu a recunoscut niciodată că s-a iubit cu actorul, Angela Similea a declarat că „Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”. Cel care a dat cărțile pe față a fost tocmai Florin Piersic, care își aduce aminte cu dragoste despre perioada în care au avut o relație de iubire.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere. Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine.”, a mărturisit Florin Piersic.

Angela Similea și Florin Piersic au avut numeroase apariții publice, fie că vorbim de muzică sau proiecte cinematografice. Un astfel de moment a fost colaborarea dintre cei doi mari artiști într-o scenă din filmul „Rămăşagul“.

Al patrulea soț al Angelei Similea a fost Victor Surdu, om politic, care a murit în aprilie 2011, la 63 de ani, de cancer pancreatic.

Angela Similea a devenit celebră în perioada anilor 1970, iar zeci de ani a fost ascultată la radio și la mai toate petrecerile. Piesele artistei sunt majoritatea de dragoste.

Cum arată Angela Similea la 77 de ani

Angela Similea a rămas la fel de frumoasă și la 77 ani, iar pe social media publică imagini din locurile pe care le vizitează.

„Într-un alt loc minunat din Europa, aproape de Siena-Italia!
Vă îmbrățișez cu drag! Angela Similea.”
a scris artista pe Facebook.

Angela Similea a fost și rămâne o artistă apreciată la nivel național


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine