Cum arata o zi din viata Andreei Berecleanu / Foto

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Andreea Berecleanu lucreaza de peste 20 de ani in media. Vedeta tv a demonstrat ca este omul bun la toate. Drept dovada, implicarea sa in domeniul medical. Cum arata o zi din viața Andreei Berecleanu? Va spunem noi: plina de întâlniri si documentare asidua.

article img

Cum arata o zi din viata Andreei Berecleanu?

Andreea Berecleanu isi incepe ziua la clinica pe care o conduce impreuna cu sotul ei, Constantin Stan. Postările de pe Instagram ne arata ca prezentatoarea tv este foarte implicata in proiectele desfășurate in cadrul Cronos Med.

Din informatiile pe care le avem, Andreea Berecleanu este cea care se ocupa de întâlniri, imagine, marketing si cam tot ce tine de partea de promovare a afacerii in care este deja implicata de ani buni.

Domeniul medical nu este unul cu care vedeta tv a cochetat dintotdeauna, fiind prezentatoare tv de la începutul carierei si chiar in prezent. Dupa ce l-a cunoscut pe medicul Constantin Stan, Andreea Berecleanu a descoperit ca este atrasa de medicina si a dorit sa cunoască mai multe despre chirurgia estetica si tratamentele care le pot face pe femei mai sigure pe ele.

In cativa ani, numele medicului Constantin Stan s-a bucurat de o notorietate mult mai mare, iar clinica pe care cei doi o conduc a devenit una dintre cele mai cautate din Romania, respectiv din Bucuresti.

article img

In majoritatea postarilor de pe Instagram, Andreea Berecleanu face publice fotografii cu medicii din cadrul clinicii. Insa aduce si noutati despre ultimele inovatii in medicina estetica.

article img

Printre vedetele care calca pragul clinicii Cronos Med se numara si Ileana Badiu, Ana Morodan, dar si alte personalitati marcante din Romania.

article img

Andreea Berecleanu a fost inzestrata cu o frumusete naturala, motiv pentru care nu a fost nevoita sa apeleze inca la chirurgia estetica. Prezentatoarea Prima TV a declarat de nenumarate ori ca a intervenit la nivelul fetei doar cu tratamente minim invazive.

Asadar, daca va intrebati cum arata o zi din viata Andreei Berecleanu, ei bine, va spunem ca fiecare zi este diferite. Vedeta TV se imparte intre televiziune, viata de familie si responsabilitatile de la clinica. Prezentatoarea tv are intalniri cat e ziua de lunga, iar seara apare la pupitrul stirilor PRIMA TV. Weekend-urile sunt pline de seminarii medicale, ori vizite in diferite orase europene unde se regaseste in arta si vizitat locuri de exceptie impreuna cu sotul ei.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine