Astrolog Sanda Ionescu: „Pe 9, 10 si 11 aprilie vom fi sub energia iubirii primordiale”

4 minute
Publicat:
Autor: Sanda Ionescu

Aceasta luna a lui Prier, recunosc ca este luna mea preferata. De cand sunt copil am iubit primavara, am contemplat-o. Luna aprilie ne arata din plin Renasterea fiind sub energia Berbecului. Este samanta pe care o vom culege pe parcursul anului, este frumusetea naturii si parca acum Divinitatea se arata mai mult ca oricand. Este momentul in care si noi renastem, odata cu natura. Iubim viata si darurile ei. O miscam. Aprilie ne invata sa ne iubim pe noi, pentru a putea primi iubirea si pentru a o oferii cu adevarat.

Anul acesta, cea de a doua luna a primaverii este extrem de dinamica prin aspectele sale astrale. Este un tren in care se vor urca cei pregatiti sa mearga mai departe. Spre ce? Spre constientizarea Sinelui, spre depasirea vechilor paradigme si spre increderea ca noi suntem Omnipotenti.

Inca de la inceputul lunii suntem trimisi la scoala de catre Mercur care a Retrogradat in Berbec. De pe 2 pana pe 25. Mercur in aceasta pozitie ne invata sa gandim pozitiv,sa mergem pe drumul nostru impreuna cu cei care chiar merita. Fiind un aspect al mintii rapide si agitate, e necesar sa ne coboram mintea in Inima. Sa invatam sa ne potolim mintea, sa ii aducem liniste, pentru a putea primii noi revelatii, noi inspiratii si de ce nu noi lectii.

Un aspect absolut normal pentru astrologi, dar de data aceasta, destul de dinamică este Eclipsa totala de Soare, care vine normal cu Luna Noua in Berbec, din 8 aprilie. Pe langa actorii principali Soarele, Luna si Nodul Nord se mai afla si Chiron, Mercur Retrograd si Venus. Toate intr-un Stellium in Berbec sau trenulet sau aliniere planetara. Este trenul despre care am amintit mai sus. Vor urca in el cei dornici sa acceseze urmatorul nivel evolutiv.

Chiron ne aduce lectia depasirii ranii personale sau a ranilor. Mai ales cele sufletesti. Ne ajuta sa constientizam cat de importanta este fiinta mea, cat de importanta este aceasta calatorie a mea, in care am invatat prin provocarile ei sau traume sa devin mai puternic, mai constient, mai evoluat.

E bine sa intelegem ca inainte de a-i ajuta pe ceilalti trebuie sa invat sa ma ajut pe mine. Chiron in acest Stellium ne aduce lectia constientizarii ca noi suntem mai mult decat fiinte cu nevoi primordiale de supravietuire. Noi suntem parte din Creatie, din energia primordiala si in noi sta puterea vindecarii prin faptul ca se afla sub semnul lui EU SUNT- Berbecul.

Venus care face parte din aceasta Eclipsa ne invata si ea lectia Iubirii de Sine. Ne indeamna sa avem curajul sa iubim, pasional si autentic. Sa initiem, sa fim creativi si Creatori.

Mercur ne spune ca ADEVARUL este cea mai mare forta, este comoara suprema. Cunoasterea de Sine inseamna cunoasterea Cosmogonica, a fiintei care este una cu tot ceea este creat si necreat inca.In momentul in care detinem cunoasterea, manipularea,minciuna nu au efect asupra fiintei constiente.Fiinta care are cunoastere, are putere , este luptatoare si in acelasi timp inteleapta.

Soarele in Berbec este energia care misca viata. Este iubirea pentru viata, pentru creatie. Este bucuria, trairea momentului prezent ce creaza viitorul. Luna care se intalneste cu Soarele, in Berbec, ne indeamna sa ne maturizam emotional, sa trecem mai usor peste emotiile nefaste, sa nu tinem supararea, pentru a nu ramane ancorati in trecut.

Aceasta Eclipsa este ca un cadou pe Cerul il ofera in dar Planetei. Si ne spune:"Iubeste-te pe tine!".

Ajuta-i pe ceilalati fara sa te ranesti pe tine. Ajuta fara sa ai asteptari. Asteptarile aduc traume emotionale ce ne blocheaza intr-un trecut care nu mai este al nostru. Fii tu, cu bune si cu rele!

Pe 9, 10 si 11 aprilie vom fi sub  energia Iubirii primordiale, a iubirii din care s-au creat toate. Soarele si Luna se intalnesc intr-un dans Cosmic in semnele in care se simt Exaltate. Soare in Berbec si Luna in Taur. Aici cei doi Luminatori sunt intr-un dans cosmic, de fuziune a iubirii pure, infinite,neconditionata si totodata detasata.

Basmele s-au inspirat din acest dans al Luminatorilor, atunci cand vorbesc despre Nunta Regala, ce tine trei zile si trei nopti. Regele Solomon a adus un omagiu acestui aspect in "Cantarea cantarilor" din Biblie. Este aspectul cel mai echilibrat a energiilor yin-yang. Este cadoul Cosmic de care putem profita prin constientizarea Omniprezentei Divine din fiintele pe care le iubim si prin Recunostinta fata de viata, fata de Divin.

Pe 20 aprilie, incepem sa admiram, sa contemplam semintele plantate. Soarele intra sub semnul Taurului. Pamantul este plin de bogatiile pe care le imparte cu noi. Noua ne ramane recunostinta, admiratia frumusetii, a bogatiei si a prosperitatii Divine.

Luna Plina din Aprilie se formeaza sub semnul Scorpionului. Lectia ei fiind detasarea, transformarea prin relatiile de iubire si cele sociale. Propria renastere si curajul de a da drumul vietii toxice, in care e doar o obisnuinta. Acest aspect ne pregateste pentru intrarea lui Venus in Taur din 30 aprilie. Care vine cu o iubire atasata, pamanteana, clara si concreta. Ceea ce nu este rau, daca ne dorim si armonie, gingasie si savoare.

Luna aprilie este luna in care parca si mai mult ca oricand ni se arata Magia. Magia Creatiei, Magia Iubirii, Magia Sinelui.

Pentru detalii personalizate va astept sa va programati la consiliere pe astroanima.ro. Iar pentru initierea in tainele Geoemtriei Sacre si a Astrologiei puteti achizitiona Agenda Astrologica AstroAnima 2024.

Cu dăruire,

SANDA IONESCU

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine