Andrei Duban, prins de soție cu o poză cu Andreea Mantea goală. Reacția Grațielei la Măruță

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Andrei Duban a păstrat o poză cu Andreea Mantea goală în laptop, iar soția a făcut descoperirea în timpul relației lor. Reacția Grațielei Duban a uimit pe toată lumea.

article img

Grațiela Duban, Andrei Duban și Andreea Mantea. Sursa foto: Fanatik.ro

Andrei Duban, poze cu Andreea Mantea goală

Într-o explozie de sinceritate, Grațiela Duban a făcut o serie de mărturii savuroase în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Tânăra actriță a făcut seria dezvăluirilor după ce prezentatorul tv a pus-o unui test mănânci tot, ori îți ia gura foc.

Telespectatorii au ghicit despre cine este vorba în discuțiile pe care Grațiela le-a avut cu Măruță, ori a fost nevoită să spună lucruri bine ascunse, fără să-i pese de gura lumii.

„Ea a fost cu Cristi Mitrea si lui Andrei i-a fost frică de el. Ia că mi-am adus aminte de ceva. Când l-am cunoscut pe Andrei m-am uitat în pozele lui și am văzut o poză cu ea goală. Nu știu dacă a fost ceva între ei.

Nu sunt geloasă, am așa de mare încredere în el încât…uite, să îți povestesc. Am fost în Amsterdam pe Red Street, i-am dat 50 de euro și i-am spus: hai, du-te si fă-te de râs și la astea.”, a declarat Grațiela Duban, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andrei Duban se poate declara un bărbat fericit, căci Grațiela este femeia cu care a reușit să-și facă o familie și să facă un copil. Cei doi lucrează împreună și se înțeleg din ce în ce mai bine.

Grațiela Duban, în vârstă de 34 de ani, a participat în competiția Survivor România, de la Kanal D, unde a avut multe momente grele. Vedeta este actriță la Teatrul pentru copii Ion Creangă, iar Andrei Duban este actor la Teatrul Național București.

Cei doi soți au jucat într-o piesă de teatru numită Iubito, îți rămân dator. Andrei și Grațiela Duban sunt căsătoriți din 2011, au împreună un băiat de 8 ani, pe Armin, și sunt foarte fericiți împreună.

La început, Grațiela nu știa dacă să îi dea o șansă lui Andrei, despre care auzise că-i fustangiu și că îi plac femeile. Până la urmă, relația dintre ei a durat, iar fosta războinică de la Survivor ar fi tras lozul pe care îl căuta.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine