Cauza morții lui chef Adrian Pop, celebrul bucătar din Cluj prieten cu chef Florin Dumitrescu

17 martie 2021   Știri interne

Medicii legiști au ajuns la o primă concluzie la aproape 24 de ore de la moartea lui chef Adrian Pop, un apropiat al juratului Florin Dumitrescu.

article img

Cauza morții lui Adrian Pop

Potrivit ultimelor informații în acest dosar, chef Adrian Pop ar fi murit, cel mai probabil, din cauza unei căzături destul de puternice. Lovitura cauzată de căzătură l-a băgat în comă pe celebrul bucătar din Cluj, care a murit în seara de 16 martie.

Chef Adrian Pop a ajuns la spital în stare gravă pe data de 7 martie, iar de atunci se afla în comă. Organismul bărbatului a cedat, iar medicii nu au putut sã-l salveze.

Apropiatul lui Florin Dumitrescu de la Chefi la Cutite a suferit un traumatism atât de puternic încât i-a adus moartea. În cazul mortii celebrului bucãtar din Cluj s-a deschis o anchetã, pentru a stabili exact dacã acesta a cãzut singur, ori a fost împins, ori chiar lovit.

Chef Adrian Pop a luat parte la o petrecere care a avut loc într-un restaurant din comuna Apahida din judetul Cluj. Bucãtarul ar fi intrat într-un conflict, dupã cum spun prietenii, care au mentionat ca “totul ar fi plecat de la partidă de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului”.

Sunt sanse ca chef Adrian Pop sã se finluat la bãtaie cu unul dintre invitati, care sa-l fi lovit atât de tare încât bucãtarul ar fi cãzut si s-a lovit puternic la cap, dupã care lăsat inconstient.

Cei care l-au gasit pe apropiatul lui Florin Dumitrescu nu știu circumstantele care au dus la nefericitul eveniment care i-a cauzat moartea acestuia.

Menționăm că la petrecere au fost prezenți mai mulți ofițeri de Poliție, care au fost trași la raspundere de către superiori pentru participarea la evenimente în timpul pandemiei fără respectarea condițiilor de siguranță.

„Cu privire la desfășurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicțiile impuse în perioada stării de alertă, la care ar fi participat doi polițiști clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări.”, a declarat Beatrice Milonean, purtător de cuvânt IPJ Cluj, pentru stirileprotv.ro.