#Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a încins fanii de pe Instagram. Fotografii de senzație cu ea în costum de baie: „Ești însărcinată?”

12 februarie 2021   Monden

Vlăduța Lupău se află cu soțul ei, Adrian Rus, în Insulele Maldive, unde se răsfață de câteva zile pe plajele exotice cu delicatese, soare și multă dispoziție. Ea a postat o serie de imagini în care apare în costum de baie, iar fanii s-au întrebat dacă e însărcinată.

article img

Cântăreața de muzică populară din inima Ardealului i-a făcut o surpriză partenerului de viață, iar drept cadou de ziua lui l-a dus în faimoasele insule Maldive. Iată că arhipeleagul de insule din Oceanul Indian a devenit locația favorită a vedelor din România, iar Vlăduța Lupău nu putea să nu bifeze un sejur de fițe peste hotare.

Așadar, pentru că iarna e cel mai bun sezon pentru a sta la plajă în Maldive, dar și pentru că Adrian Rus își sărbătorește ziua pe 12 februarie, vedeta i-a lăsat un mesaj prin care a dat de înțeles că este însărcinată, ori că lucrează la un copil, iar în curând vor deveni părinți.

Din clipurile pe Youtube, cei doi au arătat că sunt foarte atașați de copii, un exemplu fiind nepoțica lor, fiica fratelui artistei din Ardeal.

article img

După acest mesaj, admiratorii i-au analizat pozele Vlăduței Lupău și au întrebat-o într-un val de mesaje dacă nu cumva e deja însărcinată. Până acum, artista nu a răspuns provocărilor și a lăsat curioșii să rămână cu această dilemă.

Trebuie să recunoaștem că vedeta se află într-o stare de zile mari, căci are un trup bine sculptat, însă asta până când îți va face apariția burtica de gravidă.

article img

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus și noiembrie 2019, după 5 ani de relație. Cei doi sunt și foarte buni prieteni, se completează și se însoțesc la cele mai importante evenimente din viețile lor.