Rona Hartner a izbucnit în lacrimi după divorțul de Herve. Artista a făcut dezvăluiri emoționante

18 mai 2021   Monden

Rona Hartner a început să plângă în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Artista divorțează de Herve, soțul francez, după ce în urmă cu doar 2 luni cei doi erau zâmbitori în platoul emisiunii Exclusiv VIP și își prezentau proiectul muzical, între timp nori negri s-au strâns pe cerul căsniciei lor.

article img

Rona Hartner, în lacrimi la tv

În lacrimi, în direct din Franța, Rona Hartner i-a mărturisit lui Cristi Brancu durerea ei și dezamăgirea că a ajuns, din nou, la divorț. „Nu am vrut să vorbesc 2 luni de zile despre divorț, pentru că nu vreau să retrăiesc acele momente. Eu de la 18 ani vreau să îmi fac o familie și se pare că nu îmi iese. Nu vreau să dau detalii despre despărțirea de Herve pentru că sunt dureroase și vreau să cred că ce ne-a dus la divorț face parte din trecut și sunt greșeli ale copilăriei. Știi, noi, artiștii, suntem copii până la 120 de ani”, a mărturisit Rona, plângând, la Exclusiv VIP.

Actrița suferă, însă e hotărâtă să meargă mai departe. În planurile ei de viitor știe sigur ce nu mai intră: o nouă căsnicie. Asta deși nu duce lipsă de admiratori. “Cred că nu mai căsătoresc niciodată că nu îmi iese. O să fiu luptătoare pentru credință, căci asta mă definește. Am deja un val de cereri de căsătorie online. Oameni buni, nici nu am divorțat, joi divorțez!”

article img
Rona Hartner, în emisiunea lui Cristi Brancu. Sursa foto: Prima tv

Rona a vrut sa fie clar că nici infidelitatea, nici agresivitatea nu sunt motivele divorțului de sotul francez. „Vreau să rămână pentru mine Herve, nu să însemne tot ceea ce a greșit. Despărțirea asta a stricat și proiectul la care am lucrat împreună, am pierdut anul trecut 25 de concerte live și am făcut 60 online. Amândoi am zis că nu lăsăm ca barca noastră să fie distrusă. Dar am ajuns la liman și ne-am dat seama că proiectul de viață era praf. Nu știu cine a fost de vină, e clar că am fost amândoi. La începutul unei relații, când sunt lucruri care nu merg, ele trebuie băgate în seama și rezolvate. Pentru că nu dispar, pot să se amplifice și să distrugă tot.”

Deși suferă pentru pierderea căsniciei, Rona merge mai departe. „Nu a fost să fie. Încerc să nu mă gândesc la trecut, Isus este cu mine și nu am voie față de copilul meu să cad în depresie. Asta a fost!”, a concluzionat la Prima TV cunoscuta artistă.