Cine este cu adevărat Rareş Trufea, concurentul cu al doilea Golden Buzz de la Românii au talent / Video

9 februarie 2021   Monden

Rareș Trufea este un artist cu adevărat special, a primit toate aprecierile juraților, Andra a fost cel mai profund impresionată, mai ales că tânărul nu are studii muzicale. Concurentul de la Românii au talent a primit cel de-al doilea Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.

article img
Rareş Trufea, concurentul cu al doilea Golden Buzz. Sursa foto: Românii au talent

Cine este cu adevărat Rareş Trufea, concurentul cu al doilea Golden Buzz de la Românii au talent

Adolescentul, în vârstă de 16 ani, a reușit să interpreteze o melodie foarte grea, s-a jucat cu notele și a avut o serie de momente prin care a dus piesa pe care a cântat-o la un alt nivel. Andra și restul juraților au rămas pur și simplu fără cuvinte.

Rareș Trufea s-a născut talentat, pentru că altă explicație nu există în cazul lui, mai ales că nu a făcut studii vocale pentru a explica cum simte liniile melodice. 

Citește și: România, în lacrimi, după reprezentația lui Cornel Marin, concurentul fără mâini de la Românii au talent! Drama din spatele apariției sale

Tânărul de la Românii au talent a știut că este talentat după ce la vârsta de 6 ani a știut ce notă muzicală se aude, după ce tatăl său a lovit cu lingura un pahar. Mai târziu, la vârsta de 8 ani, părintele său i-a cumpărat primul pian electric și de atunci ia cursuri.

Rareș Trufea cântă la pian și voce și spune că simte pur și simplu notele și le poate interpreta. Concurentul de la Românii au talent face parte dintr-o familie simplă, tatăl fiind pensionar și solist în timpul liber, iar mama lucrează ca asistentă medicală în Italia.

Rareș Trufea spune că adoră și să danseze, iar dacă vine vorba de modele în viață, cele mai importante în direcția sa profesională sunt profesoarele sale, care l-au ajutat să fructifice acest dar. 

Citește și: A început Românii au talent. Schimbarea majoră făcută în cadrul show-ului de la Pro TV / VIDEO

Concurentul de la Românii au talent este din Piatra Neamț, este elev de liceu și face naveta acasă, în weekend, iar în restul săptămânii stă la cămin. Visul lui este să ajungă la studii peste hotare și să-și cumpere un pian adevărat.

Până la participarea la Românii au talent, Rareș Trufea a fost premiat în clasa a IX a în cadrul  concursului national de pian Carl Czerny și la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice.

Rareș a interpretat melodia Jealous a celebrului cântăreț  Labrinth, pentru care a primit cel de-al doilea Golden Buzz de la Românii au talent de la Smiley și Pavel Bartoș.