Nora lui Dragnea, nasa fostei concurente Bravo, ai Stil!, Emily Burghelea, mesaj lacrimogen pe Instagram!

20 februarie 2021   Monden

Emily Burghelea este in al noulea cer de când a aflat ca va deveni mama. Fosta concurenta de la Bravo, ai Stil! are o relatie de ceva timp cu un barbat misterios care este cunoscut in mediul online drept iubitul lui Emily. Ea si tatal copilului ei au ales ca nasi sa le fie doua personaje celebre.

article img

Celebrul cuplu se pregateste intens pentru marele moment in care micuta va veni pe lume, iar alaturi de ei sunt si nasii de la cununie si ai fetitei, nimeni altii decat Valentin si Gina Dragnea. 

Frumoasa noră a lui Liviu Dragnea a lăsat un mesaj emoționant pe Instagram pentru Emily si fiica ei, ca de la nasa la fină. 

“Și nașa ei a fost a treia. Deci nu am cuvinte să descriu starea care mi-a fost dată în momentul în care am văzut aceste două notificări. Nu există cuvinte pentru a descrie cât de mult vă iubesc”, a menționat Gina Alexandra pe InstaStory, la postarea unui fan de-al lui Emily Burghelea.

article img

Emily Burghelea a ținut secretă identitatea nașilor ei și a ales să vorbească mai mult despre sarcina sa, dar și despre marele moment care se apropie cu pași repezi.

Frumoasa Gina Alexandra a ales sa-si exprime public dragostea pentru Emily, dar si pentru fiica ei ce urmeaza sa vina pe lume ljna viitoare și căreia îi va fi nasa.

Emily Burghelea a devenit cunoscuta dupa participarea la Bravo, ai Stil, emisiune difuzata la Kanal D. Ulterior, ea a fost si asistenta in emisiunea Acces Direct, de unde a demisionat in vara anului 2020.

Emily s-a focusat apoi pe proiectele online, are o emisiune pe Youtube, unde posteaza si vloguri. De asemenea, este urmarita si pe Instagram de peste 200 de mii de oameni.