Mihaela Rădulescu, decolteu amețitor La Măruță. Smiley și Pavel Bartoș: „Stai aplecată, că se aude mai bine. Mai aplecată”

6 februarie 2021   Monden

Mihaela Rădulescu și-a făcut apariția în emisiunea La Măruță, unde a afișat un decolteu amețitor de la care nu și-au putut lua ochii până și Smiley cu Pavel Bartoș, cei care l-au înlocuit în platou pe Cătălin Măruță, în timp ce acesta modera show-ul de pe canapeaua din living.

article img

Printr-un apel video chiar din Monaco, de unde le-a arătat că se bucură de o vreme frumoasă, cu soare, la malul mării, Mihaela Rădulescu a făcut spectacol preț de câteva minute în emisiunea La Măruță.

Ea a fost abordată de Smiley și Pavel Bartoș. care l-au înlocuit pe Cătălin Măruță pe perioada izolării, iar cei trei au avut un dialog savuros în direct la Pro TV.

Mihaela Rădulescu, conversație amuzantă cu Smiley și Pavel Bartoș

„Uite cine ne caută, Pavele”, a deschis dialogul Smiley.

„Să nu te deochi. Dar unde ești, Mihaela?”, a spus Pavel Bartoș.

„Undeva la malul mării, e greu aici, uite, cu palmierii”, a zâmbit Mihaela Rădulescu.

„Avem și parizer, cum îți place ție”, a spus Pavel Bartoș.

„În sfârșit, îmi zice cineva, o o colegă îmi zice în cască, Mihaela, stai aplecată, că se aude mai bine”, a spus amuzat Pavel Bartoș.

„Mai aplecată”, a continuat Smiley zâmbind, ăn glumă.

„Mi-era așa un dor de voi. Și înainte să îmi ziceți voi orice, înainte să vorbim de Cătălin, săracul, Smiley mă bucur pentru viața ta, mă bucur că s-a schimbat ceva, că ai cel mai bun profesor despre cum să fii tată. Mă bucur foarte tare, pentru că am auzit că o să ai o fată, deci ai luat lecții de la Pavel, care e tată de fete. În sfârșit ai șansa sa îl ajungi pe Pavel din urma la toate capitolele. Smiley, ai o față de tată deja și sper că ai îmvățat deja cine e șeful în casă, eu am mare încredere în Gina”, a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea La Măruță.

Citește și: Cele mai tari faze din emisiunea lui Măruță, după ce a fost înlocuit de Smiley și Pavel Bartoș / VIDEO

„Despre Măruță, ce să zic, el e tot timpul la zi cu ce se întâmplă, cel mai informat, de data asta e cel mai virusat. Andra nu are voie să fie virusată, că ea trebuie să fie pe scenă să cânte. Vreau sa îl rog pe Măruță și trebuie sa stea departe de Andra, ca ea trebuie să fie în juriul Romanii au talent!”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Smiley și Pavel Bartoș l-au înlocuit pe Măruță la Pro TV

În ediția de vineri, cei doi prezentatori de la Românii au talent au prezentat emisiunea lui Măruță, ajutat de acesta din izolare. Cătălin Măruță se află în izolare la domiciliu, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Din fericire, el și familia sa sunt un caz fericit, căci nu au simptome grave de COVID-19.