Lora s-a vaccinat împotriva coronavirus. Imagini cu artista în timp ce i se administrează injecția și reacția ei imediată / Foto

17 februarie 2021   Monden

Lora s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, iar momentele au fost postate pe Instagram. Vedeta a avut emoții, însă a trecut cu brio peste panică. Cântăreața a avut și o reacție după ce a ieșit din spital, specificând cum se simte și ce părere are despre întreaga situație.

article img
Lora, alături de Cove, la Vorbește lumea. Sursa foto: Pro TV

Lora s-a vaccinat împotriva coronavirus

Frumoasa artistă nu se teme de înțepături, iar drept dovadă stau imaginile în care apare în timp ce i se administrează de către personalul medical vaccinul împotriva COVID-19.

Lora s-a vaccinat împotriva coronavirus, mai ales că este prezentă în emisiunea Vorbește lumea, unde se întâlnește zilnic cu echipa de producție, invitați, dar și alte persoane din jurul ei cu care intră în contact.

Citește și: Adelina Pestrițu, în doliu. Anunțul care a întrisat pe toată lumea: „Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

Pentru a fi sigură că nu se infectează cu COVID-29, ori dacă se întâmplă acest lucru să facă o formă mai ușoară a bolii, vedeta a ales varianta vaccinării.

„Cred că e al zecelea vaccin din viața mea. Am făcut eforturi să am creierii intacți, ca nah, e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai doamne ajută!”, a declarat Lora, curajoasă, pe InstaStories.

article img
Lora s-a vaccinat împotriva coronavirus. Sursa foto: InstaStory

Imaginile cu Lora în timp ce se vacinează au ajuns pe tot internetul, fiind un exemplu de urmat pentru fanii ei, dar și pentru cei care doresc să se păstreze sănătoși.

Citește și: Claudia Patrășcanu: „Bădălau a fost agresiv cu mine. A avut discuții indecente cu Bianca de față cu copiii”

Acum, Lora poate să fie mai liniștită, căci vaccinul îi asigură o imunitate împotriva virusului COVID-19. Artista este prezentatoare la Vorbește lumea, după ce a înlocuit-o pe Adela Popescu, care este însărcinată în 4 luni cu cel de-al treilea copil.

Lora face față cu brio provocărilor din televiziune, meserie care îi vine mânușă. Ea a mai fost și jurată Next Star, la Antena 1, pentru 5 ani. Cântăreața este pentru a doua oară la Vorbește lumea în calitate de prezentatoare, contextul fiind cea de-a doua sarcină a Adelei și prima dată când a pășit în platoul emisiunii de la Pro TV.

Oportunitatea a picat la fix, mai ales că artiștii sunt în pană de concerte din cauza pandemiei COVID-19.