Imagini din interiorul fabuloasei reședințe din Florida a campioanei în tenis Serena Williams. Luxul e la el acasă / FOTO

7 februarie 2021   Monden

Serena Williams este cunoscută în toată lumea pentru performanțele sale în tenis. Averea campioanei a ajuns la 350 de milioane de dolari, dintre care 93 de miliaone doar din tenis. Ea și-a cumpărat mai multe case, printre care și reședința din Florida, unde se bucură de 14.500 de metri pătrați.

article img
Sursa foto: architecturaldigest.com

Serena Williams deține o reședință la nord de Miami, chiar lângă ocean, pe care și-a achiziționat-o după 20 de ani în care a împărțit casa cu sora ei, Venus, și ea campioană în tenis.

Este prima locație pe care și-a achiziționat-o după ce s-a mutat singură și are o valoare sentimentală pentru marea campioană. „M-am îndepărtat de Venus pentru prima dată în viața mea, așa că am vrut să fie cu adevărat semnificativă”, a declarat Williams pentru Architectural Digest.

article img
Sursa foto: architecturaldigest.com

În interiorul casei celebrei Serena Williams

Conacul în stil mediteranean spaniol a fost amenajat complet de V Starr, firma de design Venus fondată în 2002. După 4 ani în care a lucrat la perfecționarea locației, Serena Williams a dezvăluit cum arată casa pe interior pentru Architectural Digest Numărul din martie 2021.

Reședința este amplasată într-o zonă fabuloasă, aproape de ocean, cu o grădină imensă. Întreaga locație măsoară 14.500 de metri pătrați.

article img
Sursa foto: architecturaldigest.com

Pentru designul interior, Serena Williams s-a inspirat din locurile în care a stat, mai precis hotelurile în care a fost găzduită în timpul turneelor de tenis din jurul lumii.

Casa are propria sală de gimnastică, saună, cramă, piscină infinită, sală de karaoke (rezervată „numai cântăreților serioși de karaoke”, au avertizat surorile) și un dulap de 620 de metri pătrați, cu o amprentă de tip boutique.

Bucătăria este loc cu adevărat special, motiv pentru care a colaborat cu cheful personal în ceea ce privește organizarea spațiului. Astfel, în această zonă găsim cuptoare elegante de perete de la producătorul german de patrimoniu Gaggenau, un blat de bucătărie de la Officine Gullo din Florența și blaturi de cuarț echilibrate cu lemnul cald al pardoselii. 

article img
Sursa foto: architecturaldigest.com

Partea preferată a casei pentru Serena Williams este spațiul de artă, construit în ceea ce a fost inițial o cameră de zi. Cu ferestre din podea până în tavan de un alb imaculat, în această zonă regăsim opere de artă și design de către sculptori Leonard Drew, pictorul Radcliffe Bailey și KAWS.

„Nu îmi place să am spații doar ca să le am. Poate că unii oameni își folosesc camerele de zi formale, dar noi nu", a explicat Venus despre decizia de proiectare.

„Așadar, am creat un spațiu pe care ea îl poate folosi, se poate bucura de el și trăi cu arta și îi invităm pe alți oameni să o absoarbă și să aibă acea conexiune emoțională imediat ce intrați. Dă tonul pentru restul casei.”, a mai spus sora campioanei în tenis.

article img
Sursa foto: architecturaldigest.com

Serena Williams a câștigat până acum, în cariera sa în tenis, 73 de titluri WTA: 50 la simplu, dintre care 23 titluri de Grand Slam, 21 la dublu feminin, și două la dublu mixt, patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminin

Sportiva este sora mai mică a jucătoarei de tenis Venus Williams și soția fondatorului Reddit, Alexis Ohanian. Cei doi au o fetiță.