#Coronavirus

Gabi Luncã a murit! Artista a încetat din viatã în aceeasi zi cu Nelu Ploieșteanu

2 aprilie 2021   Monden

Gabi Luncã a murit la 81 de ani de Covid. Celebra artista de muzica lautareasca s-a internat in spital pe 16 Martie, insa virusul ucigas i-a atacat organismul si nu a mai putut fi salvata.

article img
Gabi Luncă. Sursa foto: adevărul.ro

Gabi Luncă a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Una dintre fiicele cantaretei a declarat ca Gabi Lunca ar fi contactat virusul de la unul dintre nepori, rudele fiind singurele care au vizitat-o in perioada pandemiei.

Rebeca Onoriu a facut declaratii despre starea mamei sale doar cu cateva zile inainte ca artista sa moara. 

„A luat de la unul din nepoți, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu știau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o ușoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieșit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieșit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat și aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturația la 90.

S-a panicat și a mers la Matei Balș, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o ușoară inflamație. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturația i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament.

Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbește. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, a declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreței, pentru Click!

Artista Gabi Lunca a murit la Spitalul Judetean Ilfov, informatia fiind confirmata de oficiali la Antena 3. Cantareata era una dintre cele mai iubite din zona muzicii lautaresti. Coincidenta face ca artista a murit in aceeasi zi cu Nelu Ploiesteanu si la cateva zile dupa decesul Corneliei Catanga. 

article img
Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au murit unul după altul după infecția cu COVID-19

Trei stele ale muzicii lautaresti romanesti s-au stin in soar cateva zile din cauza virusului COVID-19. Culmea este ca Gabi Lunca a invins cancerul, in trecut, o maladie foarte grea, insa noul coronavirus i-a afectat plamanii si organismul, iar apoi a dus la deces.