Elena Udrea s-a tunat! Ce intervenție estetică vizibilă și-a făcut mâna dreaptă a lui Traian Băsescu / Video

11 iunie 2021   Monden

Elena Udrea a fost mereu o femeie cochetă care a atras toate privirile. Chiar și când se afla în Parlament, fostul ministru al Turismului reușea să se facă observată prin ținutele ei mulate. Udrea a epatat cu gențile de zeci de mii de euro și schimbările de look.

article img
Elena Udrea, alături de iubitul ei, Alexandrov. Sursa foto: Playtech.ro

Elena Udrea, o nouă intervenție estetică

În emisiunea lui Dan Bittman, care a fost difuzată pe canalul de  Youtube al revistei Capital, Elena Udrea a apărut ușor schimbată. Fostul politician și-a schimbat culoarea părului, optând pentru un blond platinat, față de blondul cald cu care ne-a obișnuit ani la rând.

Însă apropiata lui Traian Băsescu a atras atenția cu intervenția făcută la nivelul buzelor. Elena Udrea a apelat la medicul estetician pentru ași corecta ușor buzele. Ce-i drept, intervenția este una discretă, însă noua înfățișare o prinde de minune. 

Elena Udrea și-a mărit buzele, iar în dialogul cu Dan Bittman acest lucru a fost mai mult decât evident. În vârstă de 47 de ani, putem spune că blonda care a cucerit politicienii, inclusiv pe Traian Băsescu, cu priceperea ei în politică, arată spectaculos.

Până acum, Elena Udrea nu a recunoscut să aibă vreo intervenție estetică, însă mărirea buzelor, implanturile mamare, dar și injecțiile cu botox și acid hialuronic sunt printre cele pe care fostul politician le-a încercat.

La 46 de ani, după ce a devenit mamă în urmă cu trei ani. fostul ministru al Turismului se află într-o stare fizică foarte bună. Ce-i drept, Elena Udrea este atentă la ce consumă și face sport regulat.

Mâna dreaptă a lui Traian Băsescu și fosta nevastă a lui Dorin Cocoș

Elena Udrea a trăit pe picior mare dintotdeauna - este fost consilier prezidențial, fost șef al Cancelariei Prezidențiale, fost deputat, fost ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale și turismului. De asemenea, o importanță majoră a fost și că a făcut aprte din PNL, după care în PDL, partidul lui Traian Băsescu, cel cu care fostul președinte a și câștigat două mandate la Cotroceni.

Elena Udrea a ieșit din PDL în 2014 și s-a alăturat PMP, partid înființat tot de Băsescu, însă a renunțat la asocierea cu partidul în ianuarie 2015. 

Fostul politician a fost arestat în dosarul Microsoft, în  2015, și acuzată de luare de mită în legătură cu finanțarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului a contractelor încheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic și UAT Borsec; luare de mită în legătură cu plățile efectuate de Compania Națională de Investiții către SC Consmin SA; luare de mită în legătură cu finanțarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company SA și SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni și UAT Petroșani; și abuz în serviciu, în legătură cu organizarea "Galei Bute", scrie wikipedia.