Cum arată, de fapt, în realitate Loredana Groza. Imaginile de pe Instagram și Facebook o arată cu totul altfel / Video

29 aprilie 2021   Monden

Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România, iar pe Instagram este urmărită de peste 500 de mii de oameni. Fanii de pe internet au criticat-o deseori pentru pozele modificate și au acuzat-o că nu recunoaște că are intervenții estetice. În emisiunea lui Mihai Gâdea, celebra cântăreață a apărut așa cum este în realitate, fără retușuri și schimbări majore.

article img
Loredana Groza a devenit subiect controversat cu piesa Fericire. Sursa foto: Instagram

Loredana Groza apare pe Instagram în ținute provocatoare, dar și în ultimul videoclip.  Piesa lansată împreună cu mai mulți cântăreți de muzică lăutărească au făcut deliciul fanilor și a isterizat întreaga țară. Jurata X Factor a fost acuzată că a început să cânte manele, însă diva a adus lămuriri în ceea ce privește acest aspect. 

În clip, vedeta tv apare îmbrăcată în ținute cu care se promovează de ani buni, cu totul speciale. De altfel, ea promovează astfel de vestimentații și pe internet. Problema este că diva nu arată la fel în realitate ca pe internet, iar emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, stă drept dovadă. 

La Sinteza zilei, Lori a apărut cu o față complet schimbată, evident, fără retuș, așa cum arată, de fapt, în realitate. Artistei i s-a văzut și burtica care nu pare la fel de plată ca pe Instagram. Chiar și așa, Loredana Groza arată foarte bine la cei 50 de ani pecare ii are.

article img
Loredana Groza, la Sinteza zilei. Sursa foto: captura TV Antena 3

Loredana Groza este onartista desavarsita, care bucura inimile oamenilor chiar si acum, dupa mai bine de 30 de ani de cariera. De la Buna seara, iubito, la piesa Fericire, Buna dimineata, cantareata stie sa se plieze pe orice gen muzical.

Asa cum a spus-o si in interviul lui Mihai Gadea, vedeta tv colaboreaza cu artistii de muzica lautareasca, taraf si alte genuri apropiate de mai mult timp.

Loredana Groza Boncea a fost antrenoare în show-ul muzical Vocea României în primele 7 sezoane, iar de un sezon este jurat X Factor, alaturi de Stefan Banica si Delia.