Anca Țurcașiu, spectaculoasă în costum de baie. Cântăreața a dezvăluit cum a reușit să ajungă la greutatea din adolescență / Foto

9 septembrie 2021   Monden

Anca Țurcașiu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează, pentru admiratorii săi, imagini din vacanțele sale, ori din activitățile profesionale. Artista are un corp de zeiță, reușind să arate spectaculos. Care să fie secretul vedetei tv? Ei bine, ne spune chiar ea :)

article img

Anca Țurcașiu, model și la 51 de ani

Fără doar și poate, Anca Țurcașiu arată ca un fotomodel la cei 51 de ani pe care îi are, demonstrând că vârsta este doar un număr în buletin. Cunoscută pentru rolurile sale în filme, dar și pentru cariera de artistă, vedeta tv a reușit de-a lungul anilor să se păstreze într-o formă bună, să-și mențină tonusul și frumusețea cu care a fost înzestrată.

Vara 2021 a fost de bun augur pentru Anca Țurcașiu, căci a fost mai dezinvoltă ca oricând, postând imagini din sejururile pe care le-a petrecut pe litoralul românesc, locul de care este strâns legată. 

În fotografiile postate pe contul de Instagram putem observa cu ochiul liber că artista un trup armonios, drept dovadă că sportul și viața echilibrată își spun cuvântul în direcția asta. Îmbrăcată în diferite constume de baie, Anca Țurcașiu s-a lăsat importalizată de blițurile aparatului foto, care au surprins-o în cele mai senzuale momente. 

Într-unul dintre pictorialele realizate de fotograful Mircea Marinescu, cântăreața zâmbește fericită spre cameră, semn că starea de bine este prezentă în viața ei în mod constant.

Care sunt trucurile sale de frumusețe, dar și cum reușește să se întrețină ne spune chiar Anca Țurcașiu, într-o scurtă dezvăluire, sfat bine de urmat, zicem noi, și pentru restul femeilor care vor să se mențină tinere la orice vârstă. Artista are 17.2 cm și 57 de kilograme, greutate la care a ajuns după ce a adoptat un stil de viață sănătos.

„Nu fac mare lucru, sinceră să fiu, faptul că am slăbit acum și că am ajuns la o greutate și adolescență mă face să mă simt mai bine. Sunt foarte atentă cu mine, mănânc ok, sunt un om disciplinat. Am un antrenor de fitness în București, dar sunt de trei luni la mare și fac singură toate exercițiile. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, faci și singură. Mănânc ce consider ca e corect să mănânc, ce am învățat că este corect, am o disciplină în fiecare zi, nu am cum să nu am disciplină în meseria mea, cam asta este.”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Actualitate.net.

Celebra cântăreață se află de trei luni pe litoral și îi pare rău că sezonul estival este pe sfârșite. Artista are o colaborare veche cu un hotel din Mamaia Nord, unde încântă seară de seară turiștii care calcă pragul locației pe care o numește deja acasă. 

„Ne organizăm în fiecare zi pentru turiștii de la Phoenicia, lucrez cu ei de 21 de ani. Dacă ar putea sa tina sezonul mai mult de trei luni aș fi cea mai fericită. Eu în fiecare vară, anual, sunt aici întregul sezon estival.”, a mai spus Anca Țurcașiu, pentru Actualitate.net.

Celebră pentru rolurile sale și cariera muzicală

Anca Turcașiu este născută pe 8 mai 1970, în zodia Taur, în București. Este înnebunită după copii, motiv pentru care a fost și profesoară de canto și actorie la o grădiniță privată din Capitală. De altfel, vedeta consideră că meseria de pedagog i se potrivește mânușă, pe lângă cele de actriță și cântăreață.

Artista a devenit celebră după participarea în filmul Miss Litoral, unde a jucat rolul Tinei, însă a avut roluri și în „De dragul tău, Anca”, unde a jucat-o pe Camelia, dar și pe Bianca în „A doua cădere a Constantinopolului”. 

Anca Țurcașiu a participat la numeroase festivaluri de muzică pop, unde a obținut premii valoaroase la Festivalul de la Mamaia 1986, 1987, 1988, Amara 1986, Vilnius, Lituania 1992. De asemenea, cântăreața este interpretă pop în orchestra lui Petre Geambașu, din 2005.

Un moment important pentru carieră și fani a fost participarea în prima ediție a emisiunii „Dansez pentru tine"- Pro Tv.

A fost căsătorită cu medicul Cristian Georgescu, de care a divorțat în 2020, după o relație de 22 de ani. Împreună au un băiat, pe Radu, cu care are o relație specială. Cei doi au cântat în emisiunea lui Măruță, pe atuncu „Happy Hour" melodia "Hit the road Jack".