A început Românii au talent. Schimbarea majoră făcută în cadrul show-ului de la Pro TV / VIDEO

5 februarie 2021   Monden

A început show-ul Românii au talent, de la Pro TV, unde telespectatorii au putut vedea schimbări majore în cadrul emisiunii. După înlocuirea lui Mihai Petre cu Alexandra Dinu, producătorii au luat măsuri urgente în contextul pandemiei.

article img
Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Andra și Andi Moisescu. Sursa foto: știrile pro tv

A început cel mai urmărit show de talente de la Pro TV, unde mai mulți concurenți vor lupta pentru premiul de cel mai talentat român. În competiție s-au înscris foarte multe persoane, iar ediția din acest an se anunță a fi una savuroasă.

Schimbarea producătorilor în cadrul show-ului Românii au talent

Jurații Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Andra și Andi Moisescu au avut o intrare în scenă fabuloasă și au fost aplaudați de sute de mii de oameni. Schimbarea produsă semnifică alegerea unui public virtual. Pe un ecran imens din platoul de filmare al emisiunii au apărut sute de mii de oameni prezenți la show.

Publicul format din oameni de toate vârstele, din toate colțurile țării, a fost extrem de fericit după începerea show-ului de talente.

article img
Jurații și prezenttorii au intrat pe scenă emoționați. Sursa foto: Pro TV

Smiley și Pavel Bartoș au deschis atmosferă cu glumele lor și starea de bine. Cei doi au salutat publicul în stilul caracteristic și au promis momente de neuitat, o ediție cu adevărat unică la Românii au talent.

article img
Publicul de la Românii au talent. Sursa foto: Pro TV

Emisiunea Românii au talent, difuzată lunea și vinerea

În ediția cu numărul 11 a show-ului de talente se vor putea califica în semifinale 10 concureți, după ce vor primi aprecierile celor patru jurați, Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Andra și Andi Moisescu.

„Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”, a declarat Pavel Bartoș.

article img
Publicul fantastic de la Românii au talent. Sursa foto: Pro TV

„Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional... iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”, a declarat Smiley.

Vezi momentele video pe Pro TV.