Aplicația Actualitate.net varianta pentru dispozitivele mobile

Informatii de contact: contact@actualitate.net

Alpha Quadrant SRL - Bulevardul Basarabia, nr. 256, Biroul 2, Etaj 3, Sector 3

Termene si conditii

Ultima actualizare: Iunie 2020

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării aplicatiei de mobil Actualitate.net

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Aplicatia nu prelucreaza date cu caracter personal cu exceptia informatiilor de tip "meta-date" fara de care aplicatia nu poate fi folosita: IP, identificator telefon mobil, cookie-uri de baza, etc.

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a aplicatiei, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea aplicatiei sau in urma actiunilor efectuate in aplicatie, dupa caz.

Deoarece aplicatia acceseaza continut extern , in web browser-ul incorporat, atunci cand un utilizator acceseaza o stire acesta este expus termenilor si conditiilor sitului respectiv care sunt independete de Actualitate.net.

Siturile externe accesate in aplicatie pot la randul lor sa coleteze date cu caracter personal in mod independent si neafiliat si aceasta interactiune este complet la latitudinea utilizatorului in raport cu continutul accesat.

Alpha Quadrant SRL / Actualitate.net nu este responsabil de continutul accesat de utilizator prin aplicatie insa face tot posibilul ca in cazul detectarii de nereguli, continut ilegal, etc acesta sa fie moderat.