Traian Băsescu, în trending pe Facebook după doi ani de absență, cu o postare simplă din două cuvinte. Ce a spus?

Publicat:
2 minute

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a atras atenția opiniei publice după ce a postat pe Facebook un mesaj format din doar două cuvinte: „Bună ziua.” Acest gest, aparent simplu, a devenit rapid un subiect de interes pe rețelele de socializare, acumulând sute de like-uri și share-uri, și propulsându-se în tendințele de top pe Facebook.

Traian Băsescu , via facebook.com

Postarea vine după o lungă perioadă de tăcere pe Facebook. Fostul președinte nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare din anul 2022, ceea ce a stârnit curiozitatea și interesul utilizatorilor.

Captură postare Traian Băsescu - Facebook.com

Traian Băsescu a fost una dintre cele mai influente figuri politice din România post-decembristă, servind ca președinte al României între 2004 și 2014. Mandatele sale au fost marcate de controverse, reforme, dar și de o prezență constantă și uneori combativă în media și pe scena politică.

De-a lungul carierei sale, Băsescu a fost cunoscut pentru abordările sale directe și pentru stilul său de comunicare deschis și, uneori, provocator.

Reacțiile la postarea sa recentă reflectă diversitatea opiniilor față de Băsescu, dar și interesul continuu pe care acesta îl stârnește.

Printre comentarii se regăsesc atât ironii, cât și susțineri directe.

Un utilizator a remarcat: „E deja mai mult decât a spus Klaus în ultimii doi ani!”, o referință la actualul președinte Klaus Iohannis, cunoscut pentru stilul său mai rezervat.

Alții au întâmpinat mesajul cu umor sau chiar cu un salut prietenos, de tipul „Hai noroc 🥃” sau „Bună ziua! 🫡”.


Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine