Revelion distrus de Poliție în Spania. Mai mulți români, scoși afară cu forța dintr-un restaurant patronat de alți compatrioți: „Dacă nu ieșim ne arestează”

Publicat:
5 minute

Un grup de români au trăit un coșmar în noaptea de Revelion. Oamenii au fost scoși cu forța din restaurantul în care urmau să petreacă noaptea dintre ani. Românii au plătit sute de euro pentru a petrece Revelionul într-un restaurant din Spania. Mantale Luminița a postat pe TikTok un filmuleț cu întreaga tevatură.

Mantale Luminița a postat, dezamăgită, un filmuleț în timp ce era scoasă cu familia din restaurantul în care trebuia să se distreze în noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion a fost un dezastru cu adevărat pentru mai mulți români aflați în Spania. Oamenii au plătit câteva sute de euro pentru a petrece noaptea dintre ani cu cei dragi, însă au fost dați afară.

Români scoși afară dintr-un restaurant din Spania în noaptea de Revelion

Înainte să le fie servită mâncarea, românii s-au trezit cu Poliția în restaurant, care i-a dat afară din locație. Aproape 300 de persoane au plătit masa de Revelion, însă au fost ridicați de la mese înainte de miezul nopții, chiar cu puțin înainte ca petrecerea să înceapă.

„Sperăm că Revelionul să nu se termine urât. A venit Poliția, nu știu pe cine caută. Deja ne-au spus să părăsim localul. Uite-l acolo, încearcă să ne explice. Fix asta ne mai trebuia. Facem în mașină Revelionul? Am plătit bine, ce să mai zic... Nici n-am mâncat. Doamne! Așa ghinion? De asta nici nu a venit mâncarea.”, spune femeia la începutul filmulețului.

Oamenii legii le-au spus celor aflați în restaurant că trebuie să părăsească restaurantul, însă oamenii au refuzat să plece, mai ales că dăduseră sume semnificative pentru a petrece Revelionul în locație.

„Uite ce se ceartă. Dar nu știu care este motivul pentru care vrea să ne scoată. Vor să plecăm fără motiv, că nu știu ce ...”, a continuat Luminița Mantale.

La fața locului, Poliția a arestat un spaniol, după spusele Luminiței Mantale, o româncă aflată la petrecere. Femeia a filmat întregul moment și a postat filmulețul pe TikTok.

„În viața mea nu am pățit așa ceva. Eu am rămas mută... Am plătit, nu ne-au adus nici mâncarea. Proprietarul nu are licență ca să facă Revelionul. Restaurantul, după cum se vede, e lux. Dacă nu ieșim din restaurant ne arestează. Deja arestează un spaniol. Deci, pe noi românii nu ne arestează, l-au arestat pe al lor. Spaniolul e cel mai tare î gură, dacă ați observat. N-are dreptul să-l ia, proprietarul nu are dreptul de licență.”, a mai spus femeia păgubită.

Polițiștii le-au explicat românilor, dar și celorlalți oameni aflați în restaurant că locația nu avea autorizație de funcționare, motiv pentru care au decis închiderea temporară, până la rezolvarea avizelor. În seara de Revelion, în Spania a fost razie la locațiile unde s-au organizat petreceri și mai multe restaurante au fost închise. Iată că oamenii legii n-au ținut cont de faptul că se sărbătorea trecerea dintre ani și au decis să respecte legea.

Din toată această ecuație, păgubiți au fost oaspeții, printre care foarte mulți români, care au plătit bani grei pentru a petrece noaptea de Revelion într-un cadru organizat.

Luminița Mantale se afla la petrecere inclusiv cu familia, soț și copii. Așa că aproape de toiul nopții, când distracția trebuia să fie în toi, românii au fost scoși cu tot cu copii din restaurantul din Spania.

Restaurantul din care au fost scoși românii în Spania se află în Madrid și se numește Nobile’s. Locația este patronată tot de niște compatrioți de-ai noștri.

Femeia care a postat clipul pe TikTok este o româncă stabilită în Spania cu tot cu familie, iar pe rețeaua de socializare este urmărită de aproape 100 de mii de oameni, cu peste 3,5 milioane de aprecieri la clipuri.

Românii s-au pregătit pentru seara de Revelionul distrus de Poliție în Spania

Luminița Mantale a publicat, înainte să fie scoasă afară din restaurant cu familia, mai multe clipuri înainte să-i fie distrus Revelionul. Fericită, ea și-a pus soțul să o filmeze înainte de petrecere. Femeia a postat imagini și cu momentul în care au ajuns în locație, unde totul părea că se întâmplă conform planului inițial.

Luminița chiar și-a luat fetița pe ringul de dans și s-a distrat cu cea mică înainte ca Poliția să-și facă apariția și să-i scoată din locație. Românii au fost scoși din restaurant cu forța, fără să știe că patronii, tot români, aveau probleme cu autorizația de funcționare.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine