ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

O femeie a găsit un portofel vechi de 66 de ani în peretele cabanei. Cui aparținea, de fapt?

Publicat:
2 minute

O femeie a avut parte de o surpriză neașteptată, după ce a început să renoveze cabana pe care o deține. Muncitorii au găsit în zidurile locației un portofel vechi de 66 de ani. Imaginile și povestea au devenit virale pe internet. Culmea este că s-a descoperit al cui a fost portofelul.

Portofelul găsit în pereții cabanei a ajuns la familie. Sursa foto: Photo by Goumbik/Pixabay.com

Portofelul a fost scos din pereții unei cabane din Georgia și a fost returnat aparținătorilor  după 66 de ani. După spusele celor aflați în poveste, portofelul a fost pierdut la acea vreme.

Mary Kay Andrews, o scriitoare de succes și jurnalist New York Times, susține că întâmplarea i s-a părut amuzantă, dar totodată i-a trezit un soi de curiozitate, pentru a afla al cui a fost portofelul și a plecat pe urmele celui care l-a pierdut.

Citește și: Cea mai îngustă casă din Londra se vinde cu 1,3 milioane de dolari. Impresionant cum arată reședința de 6 metri lățime în interior/ Video

Cabana se află Insula Tybee și a fost renovată pentru ca locația să prindă un proaspăt mai nou, răcoritor, pentru ca toți cei care vin acolo să se simtă bine.

O femeie a găsit un portofel vechi de 66 de ani în peretele cabanei. Cui aparținea de fapt?

Potrivit jurnalistei, documentele din interiorul portofelului pierdut o indică posesoare pe Melba Lanier, care a trăit cu soțul ei, Jack, în cabană, prin 1954.

Mary Kay Andrews a făcut o postare pe Facebook, pentru a da de rudele femeii sau chiar de ea personal. Imaginile au fost intens distribuite, iar povestea a ajuns la urechile familiei, chiar copiii celor doi soți, Sheryl și Kevin Lanier.

Citește și: Imagini virale! Ce a descoperit o mamă în jucăria fiului ei. Asta întrece orice imaginație / Foto

Rudele posesoarei portofelului au spus că vor păstra portofelul ca moștenire de familiei „Înseamnă foarte mult pentru mine și cu siguranță am să păstrez portofelul. O să-l pun într-o cutie pentru totdeauna și o să-mi amintesc mereu să il dau și fiicei mele să-l dea la fel viitoarei generații”, a declarat Sheryl Lanier, pentru WTOC-TV.

Din păcate, femeia care a pierdut portofelul nu mai este în viață. Melba Lanier a lăsat cu adevărat o moștenire, o amintire plăcută din vremea tinereții sale, familiei sale.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani