ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Gabi Luncã a murit! Artista a încetat din viatã în aceeasi zi cu Nelu Ploieșteanu

Publicat:
2 minute

Gabi Luncã a murit la 81 de ani de Covid. Celebra artista de muzica lautareasca s-a internat in spital pe 16 Martie, insa virusul ucigas i-a atacat organismul si nu a mai putut fi salvata.

Gabi Luncă. Sursa foto: adevărul.ro

Gabi Luncă a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Una dintre fiicele cantaretei a declarat ca Gabi Lunca ar fi contactat virusul de la unul dintre nepori, rudele fiind singurele care au vizitat-o in perioada pandemiei.

Rebeca Onoriu a facut declaratii despre starea mamei sale doar cu cateva zile inainte ca artista sa moara.

„A luat de la unul din nepoți, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu știau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o ușoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieșit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieșit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat și aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturația la 90.

S-a panicat și a mers la Matei Balș, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o ușoară inflamație. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturația i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament.

Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbește. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini”, a declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mică a cântăreței, pentru Click!

Artista Gabi Lunca a murit la Spitalul Judetean Ilfov, informatia fiind confirmata de oficiali la Antena 3. Cantareata era una dintre cele mai iubite din zona muzicii lautaresti. Coincidenta face ca artista a murit in aceeasi zi cu Nelu Ploiesteanu si la cateva zile dupa decesul Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au murit unul după altul după infecția cu COVID-19

Trei stele ale muzicii lautaresti romanesti s-au stin in soar cateva zile din cauza virusului COVID-19. Culmea este ca Gabi Lunca a invins cancerul, in trecut, o maladie foarte grea, insa noul coronavirus i-a afectat plamanii si organismul, iar apoi a dus la deces.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Actualitate
Antrenament NATO întrerupt, pentru ca Florin Piersic să fie transportat la București, după ce s-a operat la inimă
Actualitate
Florin Piersic a fost operat la inimă. Ultimele informații despre starea de sănătatea a actorului: „O intervenție foarte dificilă, cu risc mare ...”
Actualitate
Mesaj alarmant despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Toate rugăciunile noastre sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic”
Divertisment
Cum a apărut soția lui Petre Roman la slujba de Înviere. Silvia Chifiriuc a făcut un gest impresionant în curtea bisericii
Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”