Dialog halucinant între românii dați afară în noaptea de Revelion și patroana restaurantului din Spania: „Am rămas fără bani și cu Revelionul stricat”/„Mi se rupe, ia pe TikTok și s***-o...”

Publicat:
2 minute

Românii dați afară în seara de Revelion din restaurantul din Madrid, Spania, și-au cerut banii înapoi. Patronii locației au fost amendați de Poliție, însă sunt nevoiți acum să le dea și clienților sumele plătite pentru petrecerea de Anul Nou în restaurantul lor. Din păcate, discuția dintre păgubiți și patronii români s-a terminat prost, cu injurii și amenințări.

„Oameni buni, să nu mai mergeți la acest restaurant din Madrid. Patronul și-a băgat banii în buzunar și stă ascuns. Lumea își cere banii. ”, a scris Luminița Mantale în filmulețul postat pe TikTok.
„Patronul restaurantului și muierea lui acum ne-au vorbit și nu ne dau banii. Ne-a scos Poliția afară, am rămas fără bani și cu Revelionul stricat.”, continuă femeia.

Pe 31 decembrie, chiar în seara de Revelion, aproape 300 de persoane au fost evacuate dintr-un restaurant din Madrid, Spania, după ce Poliția i-a anunțat pe oameni că locația nu are autorizație de funcționare.

Printre cei prezenți se aflau și mai mulți români, care și-au povestit drama pe TikTok. (n.r. - aici puteți citi mai multe).

După ce au fost dați afară din restaurant, românii și-au cerut banii și au încercat să stea de vorbă cu patronii, însă dialogul dintre cele două părți a devenit viral și nu s-a terminat bine.

Acum, patronii, care sunt tot români, au locația închisă, trebuie să plătească o amendă usturătoare pentru punerea în funcțiune a restaurantului fără autorizație, să le dea oamenilor banii înapoi și să suporte și pierderile financiare pentru întreaga cheltuială făcută pentru petrecerea de Revelion: formație, chelneri, băuturi, mâncare etc.

Dialogul dintre românca scoasă afară din restaurant și patroana locației din Madrid, Spania

„Ieși afară să ne dați banii”, îi strigă Luminița Mantale patronului.
„Stați, doamnă, că vi-i dă pe toți. Dacă aveți bani, pentru 110 euro faceți așa”, spune proprietara restaurantului din Spania, care încearcă, în primă fază, să o liniștească pe femeie.
„E familia mea care a dat bani aici. Am plătit taxiul, haine. Tot”, continuă Luminița Mantale
„Așa, și, și noi suntem în aceeași situație.”, îi răspunde proprietara restaurantului.
„Uite ce bine îmbrăcată ești.”, spune românca păgubită.
„Așa, și? Și care este problema?”, îi răspunde răspicat patroana restaurantului.
„Ești pusă pe TikTok...”, o avertizează românca pe patroană.
„E, și mi se rupe, ia pe TikTok și s***-0...”, spune patroana restaurantului din Madrid, Spania, din care au fost scoși românii în noaptea de Revelion, gesticulând obscen în timp ce era filmată.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine