ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Cum arată perla portocalie în valoare de 250.000 de lire sterline descoperită de un pescar / FOTO

Publicat:
2 minute

O perlă portocalie foarte rară a fost găsită din întâmplare de un pescar obișnuit. Specialiștii susțin că bijuteria valorează peste 250 de mii de lire sterline. Hatchai Niyomdecha a descoperit minunăția în Nakhon Si Thammarat, Thailanda.

Hatchai Niyomdecha a fost extrem de fericit după găsirea perlei portocalii. Sursa foto: Viral Press

În primă fază, bărbatul nu a realizat cât de importantă este această perlă portocalie, însă apropiații i-au dat asigurări că perla este cât se poate de rară și foarte scumpă.

Citește și: Imobiliare.ro a expus datele personale a peste 200.000 de utilizatori

După ce a dat norocul peste el, pescarul a invitat mai mulți prieteni în locuința sa, unde a dat o petrecere pe cinste. Vecinii au făcut reclamație, iar polițiștii au venit la fața locului.

În casa pescarului norocos s-au găsit droguri, iar bărbatul a fost arestat.

Cum arată perla rară descoperită de un pescar valoarează 250.000 de lire sterline

Mai mulți oameni de afaceri s-au arătat în achiziționarea perlei portocalii găsite în apele din Thailanda. Mai mulți potențiali cumpărători din China s-au arătat interesați de achiziționarea bijuteriei rare și chiar au stabilit întâlniri cu pescarul pentru a stabili vânzarea perlei.

Din păcate, având în vedere că bărbatul a fost arestat pentru consum de  droguri și nerespectarea restricțiilor pandemiei va fi greu ca acesta să aibă acces la întâlniri cu potențialii cumpărători.

Cum a descoperit perla valoroasă

Hatchai Niyomdecha, pescarul din Thailanda, a povestit că a avut o premoniție, că în urmă cu câteva zile înainte să găsească perla a avut un vis pe care nu a putut să-l uite.

Bărbatul susține că un om bătrân a venit în visul lui și l-a îndemnat să meargă pe plajă, pentru că va avea parte de o surpriză. Acum, găsirea perlei îi va schimba viața în totalitate.

„Un om bătrân îmbrăcat în alb, cu o mustață mare, a venit la mine și mi-a zis să merg către plajă pentru că am de primit un cadou. Cred că mă îndruma să găsesc perla”, a declarat thailandezul.

Pescarul norocos din Thailanda nu face parte dintr-o familie bogată, iar cei 250.000 de lire sterline îl va ajuta să aducă mai multă stabilitate financiară în casa sa.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Cea mai simplă rețetă pentru un drob de miel suculent și delicios. Ce ingrediente trebuie să pui, de fapt, pentru ca drobul să nu se usuce
Stil de viață
Femeile din horoscop care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Cad pur și simplu în genunchi în fața lor”
Stil de viață
Ingredientul care schimbă gustul total la sarmale. Rețeta pentru cele mai delicioase sarmale românești
Divertisment
Cabral a sărutat cu foc o domnișoară la Loft, pe litoral. Ce a făcut la plecare e total neașteptat
Actualitate
Boala autoimună de care suferă Carmen Tănase. Provoacă depresii severe, cancer și dereglări hormonale: „Am slăbit 10 kilograme, ce să mai zic”
Divertisment
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani